Wow, wow en nog eens wow. Dat is wel even wat anders dan een bosje bloemen ontvangen als dank voor al je harde werk. De crewmembers van KUWTK zijn natuurlijk een behoorlijke tijd meegegaan, na al die seizoenen, en daar hebben ze nu ook een passend bedankje voor gekregen..

crew-members

KUWTK

De populaire reality serie Keeping Up With The Kardashians stopt. Na twintig seizoenen vol lief, leed en drama houden de KarJenners het voor gezien. Het duurt nog wel even voordat het laatste seizoen begint, maar het is al wel zeker dat de opnames er al op zitten. Hiermee moet de familie niet alleen afscheid nemen van hun fans, maar ook van de crewmembers, die dagelijks bij hen in huis aanwezig waren. Na zo veel jaren met elkaar te hebben spendeert, zal het ongetwijfeld als familie zijn gaan aanvoelen.

Tijd voor zichzelf

De reden waarom ze ermee stoppen? Ze hebben na al die jaren rust nodig, zo vertelt Kim Kardashian aan het Amerikaanse Grazia Magazine. “Na veertien jaar is het tijd voor een pauze en nu we ook kinderen hebben en zij ons nodig hebben, is het goed om even een stap terug te doen.”

Duur cadeautje

Voor de familie zal het wel even wennen zijn nu alle camera’s en crewleden verdwenen zijn. De laatste opnamedag werd dan ook gevierd met veel champagne én cadeaus. Volgens bronnen aan TMZ zouden Kim, Kris, Kourtney en Khloé de crew beloond hebben met dertig Rolex-horloges van maar liefst 10.000 dollar (ruim 8.200 euro!!!) per stuk. Oh wel, ze kunnen natuurlijk moeilijk met een chocoladereep, een bos bloemen en een gepersonaliseerde mok aan komen zetten.

Dit is het prachtige Kim Kardashian huis van Den Haag!