Regelmatig een date-avondje inplannen is goed voor je relatie. Toch is het voor koppels die al een langere tijd samen zijn lastig om dit in te plannen. Jullie hebben samen al zo veel gedaan, dus wat kun je nog doen om het wel een beetje spannend te houden? Wij gingen op onderzoek uit en vonden een aantal spicy date-ideeën voor koppels die al een tijdje samen zijn.

spicy date ideeen

Spicy date-ideeën voor koppels die al een tijdje samen zijn

Hoewel een saaie relatie volgens onderzoek beter is als je lang samen wil blijven, wil dat niet zeggen dat je alleen maar met je geitenwollen sokken op de bank heeft te zitten samen. Zo nu en dan mogen jullie best nog even daten samen en we begrijpen dat het na een langere tijd lastig kan worden om nieuwe dingen te verzinnen. Jullie hebben immers al een hoop gedaan samen dus die sleur sluipt er langzaam in. Wij vonden dé leukste tips voor spicy date-ideeën voor koppels die al een tijdje samen zijn.

1. Schiet pikante kiekjes met een polaroid camera

Trek je mooiste lingerie setje aan en laat je lover de mooiste pikante kiekjes van je schieten. Vergeet ook niet om samen een paar mooie foto’s te maken! We durven je nu al te beloven dat dit met grote zekerheid zal uitlopen in een enorm gezellige avond ;).

2. Boek een hotelkamer

Een kleine change of scenery kan echt wonderen doen. Hoewel een heerlijke vakantie natuurlijk één van de beste oplossingen is, is dit niet altijd een mogelijkheid. Maar wat houdt je tegen om in het weekend een hotelkamer te boeken voor een nachtje.  Tip: doe dit als verrassing en stuur je lover last-minute een berichtje met de vraag of hij nú komt. Zo verras je hem ook nog eens! Als dat geen succes wordt, weten wij het ook niet meer.

3. Wijnproeverij

Organiseer een wijnproeverij, maar draag beide alleen maar ondergoed. Drink samen verschillende wijntjes en klets ondertussen genoeg met elkaar. De spanning zal binnen de kortste keren helemaal stijgen! Oh, maar we vergeten wel één regel. Het eerste uur mogen jullie elkaar met geen vinger aanraken ;).

4. Samen koken

Ooit gehoord van aphrodisiac food? Dit zijn voedingsmiddelen die, wanneer je deze eet, zorgen dat je het liefst zo snel mogelijk tussen de lakens duikt met je lover. Wij raden je aan een driegangen-diner samen te stellen met zo veel mogelijk van deze voedingsmiddelen. Voedingsmiddelen waarmee je kunt experimenteren zijn artisjok, asperge, oesters, spicy chilipepers, chocolade, aardbeien of watermeloen. Duik samen de keuken en eet deze gangen vervolgens samen op. De rest volgt vanzelf.