Daten is en blijft erg belangrijk in een relatie. Toch wordt het steeds lastiger om leuke spontane ideeën te bedenken voor een date. Wij kwamen de volgende leuke ideeën tegen en delen deze graag met jou:

1. Kookworkshop

Koken is erg belangrijk, want het blijft een dagelijkse bezigheid. Hoe leuk is het dan dat je samen inspiratie kunt opdoen voor in je eigen keuken? Kies samen een workshop waarbij je sowieso veel gaat leren en waarbij je zeker weet dat je het allebei lekker vindt! Dan kunnen jullie daarna voortaan samen romantisch kokkerellen tijdens date nights!.

2. Glow in the dark midget golf

Als jullie meer van de actieve dates zijn, is glow in the dark midgetgolf echt iets voor jullie. De sfeer en situatie is erg gemoedelijk, waardoor je tussendoor nog gezellig kan kletsen. Vergeet alleen niet de scores te noteren en die winnaarsmentaliteit hoog te houden! Een beetje gezond fanatisme is goed voor je relatie!

3. Karaoke

Een middagje of avondje uit volle borst meezingen met echte klassiekers moet wel voor een hoop ‘lachen gieren brullen’ zorgen, denken wij. Er zijn hele leuke plekjes waar je een ruimte kunt huren voor een karaokedate. Je kunt daar de hele avond ongegeneerd brullen door de microfoon en samen romantische duetten opvoeren onder het genot van een hapje en drankje. Geen zin om de deur uit te gaan? Huur dan een karaokeset voor thuis en maak er een thuisdate van!

4. Picknicken in het park of bos

Het fijne aan picknicken is dat je er alle kanten mee op kunt. Zorg er allereerst voor dat je een goed gevulde tas met eten en een groot kleed meeneemt, zodat je in ieder geval relaxed kunt zitten. De rest kun je zelf aanvullen! Ga bijvoorbeeld tussendoor wandelen, neem een bal mee of ga voor een kaartspelletje. Daarnaast heb je alle tijd om lekker naast elkaar te liggen en om goede gesprekken te voeren.

5. Naar de kinderboerderij

Deze romantische date is helemaal geweldig. Als jullie dierenvrienden zijn, is dit een groot feestje voor jullie! Wandel lekker over de boerderij heen, knuffel met geitjes en voer de varkens. Pluspunt: kinderboerderijen zitten overal!

6. Huur een E-Chopper op de Veluwe

Voor de echte actievelingen onder ons is dit de perfecte date. Huur in de buurt van de Veluwe een E-chopper en race samen door de bossen en over de hei. Je krijgt van te voren een route mee die je kunt volgen. Onderweg heb je de mogelijkheid om te picknicken of op een terrasje wat te drinken. Echt een aanrader!

Lees ook: Een romantische date? Met deze 6 ideeën blijf jij gewoon thuis