Helaas kunnen we op dit moment niet zo veel. De meest uitbundige date ideeën zijn gewoon niet mogelijk. Ben jij toch toe aan een avondje romantiek? No worries, ook thuis kun je een geweldige date in elkaar flansen. Wij geven je een paar tips:

koppel

Organiseer een spelletjesavond

Niks leuker dan ouderwets een spelletje spelen toch! Wie is er het fanatiekst? Of laat hij je stiekem toch winnen? Een echte aanrader als je hem goed wil leren kennen en eens goed wil lachen! En als jullie even niks te zeggen hebben, spelen jullie gewoon verder met jullie spel. Twee vliegen in één klap!

Avondje Just Dance

Ga eens met elkaar helemaal los en doe een avondje Just Dance! Kijk wie er het beste kan dansen en ga volledig uit je comfort zone. Zorg eerst dat jullie eens goed los komen en daarna kunnen jullie altijd nog samen de Salsa oefenen. Als je een leuke date hebt, is het helemaal geen probleem om een intiem dansje te doen, toch?

Ga samen koken

Wat is er nou fijner dan gezellig samen koken! Leer elkaar kennen door te zien hoe jullie samen kunnen werken in de keuken en maak de lekkerste culinaire gerechten. We houden nou eenmaal van lekker eten, of niet? Zorg dat jullie de tafel mooi dekken en gezellig een kaarsje aan doen, zodat jullie elkaar romantisch kunnen leren kennen.

Organiseer een bak wedstrijd

Wie kan er de mooiste taarten bakken? En wie is het creatiefste met het aankleden van de taarten? Doe samen een bak wedstrijd! Geef elkaar bijvoorbeeld een challenge wat jullie moeten maken of bedenk iets voor jezelf, zet een timer en kijk wie de mooiste taarten kan maken! En daarna moeten jullie ze natuurlijk van elkaar gaan proeven! Wie krijgt de meeste punten?

Houd een gezellige karaoke avond

Lachen, gieren, brullen samen tijdens een karaoke avond? Klinkt als een leuke date, toch? Verleid hem of haar met jouw zangkunsten en laat diegene zien wat je in huis hebt! Wil je het helemaal leuk maken? Zet dan per lied een stoel neer en draai hem om als jullie er weg van zijn. Jullie hebben zeker een leuke avond!

Creëer een home spa

Doe elkaar een maskertje op en zorg voor een fijne sfeer! Masseer elkaar bijvoorbeeld in de nek of waar jullie fijn vinden. Je kan ook altijd nog gezellig in bad gaan of elkaars nagels lakken. Maak het zo gek als je zelf wil. Het is jouw date!

Was de date geslaagd? Deze appjes zorgen ervoor dat je gegarandeerd een tweede date hebt.