Heb jij dit weekend een date in Eindhoven op de planning en weet je niet waar je heen moet dan helpen we je graag. Eindhoven is divers, het heeft alles, en hierbij een aantal van onze favo spotjes:

Daten Fem Fem

Usine

Voor ieder wat wils, met zo’n diverse menukaart. Dan hoef je je in ieder geval niet druk te maken dat er niks op staat wat je lekker vind.

  • Lichttoren 6
View this post on Instagram

Het thema van deze maand is TASTE. En daarom mochten we samen met @eindhovencity en verschillende andere bloggers op pad. Iedere dag deel ik een locatie met jullie. We beginnen bij een van mijn favorieten: Usine! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀ Gevestigd in de Lichttoren (oude witte lampenfabriek van Philips). Vroeger was de toren altijd verlicht omdat er licht-experimenten gehouden werden en peertje er dag en nacht gloeide.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Bij Usine kun je naast lekker zitten of werken (check het interieur) ook heerlijk een hapje eten. Op de foto:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀- Bieten risotto met geitenkaas kroketje en groente chips ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ – Bouillabaisse met zeeevruchten ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ – Procureur met buikspek en gegrilde groente ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ Wil jij ook je taste moment delen? Gebruik dan #eindhovencaptured .⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ #eindhoven #tastyeindhoven #eindhovenfood #eindhoven #etenineindhoven @restaurantusine #restaurantusine #eindhovenhotspot

A post shared by Tasty Eindhoven (@tastyeindhoven) on

Streetfood Eindhoven

Ontbijten, lunchen borrelen – alles is mogelijk hier en laat een ontbijt date nou ook leuk en origineel zijn.

  • Catharinaplein 17

Onder de Leidingstraat

Je kan hier ook afhalen en romantische ergens in een park een hapje eten maar hier eten is net zo fijn. Het pand is industrieel én heeft ook nog eens een eigen shop waar het heerlijk is om even doorheen te lopen.

  • Leidingstraat 45

Trattoria Mangiare

Een avondje wanen in Italië? Bij dit stijlvolle Italiaans restaurant kan dat zeker.

  • Kleine Berg 67-A

ZwartWit Koffie

Gewoon even bijkletsen met een kop koffie? Ga dan vooral langs ZwartWit Koffie. Je kunt hier overigens ook gewoon een hapje eten hoor, mocht je date leuker zijn dat je had gedacht en jullie willen nog wat meer uren doorbrengen samen.

  • Victoriapark 7

Niet in Eindhoven te vinden dit weekend maar in Den Haag? Ook daar hebben we de leukste spots voor jullie ontdekt.