Love Island, Temptation Island en De Bachelor: er zijn tig singles die aan deze programma’s mee hebben gedaan en geen liefde hebben gevonden. En juist die realitysterren krijgen een tweede kans. Want in het nieuwe format ’t Love Eilandje krijgen oud-kandidaten nog een kans om the one tegen te komen.

daten met islander of temptation ster
Bron: ’t Love Eilandje

’t Love Eilandje

Ondanks dat deelnemers van De Bachelor, Love Island en Temptation Island kunnen genieten van de meest romantische dates, is er geen garantie op de liefde. Er zijn dus tig knappe singles die geen liefde hebben gevonden in tv-shows. En die mensen krijgen een tweede kans in het nieuwe format ’t Love Eilandje.

De Belgische zender Streamz heeft dit geweldige idee bedacht. Een aantal bekende gezichten, die eerder al hebben meegedaan aan een datingshow, gaan hiervoor op zoek naar een potentiële date voor 13 augustus. De inhoud van die date houdt de zender nog even geheim. Maar wel weten we dat de koppels aan het einde van de date naar de finale van Love Island zullen gaan kijken.

Met wie kan je daten?

Er zullen verschillende oude bekenden meedoen aan dit interessante format. Zo kunnen we zien hoe ex-Islanders Kimbery, Mehti, Rick, Sayed en Gideon op zoek gaan naar een date. Ook doen Joshua en Angela van Temptation Island mee. En jawel, ook Fabrizio Tzinaridis staat in het rijtje.

Om kans te maken moet je de deelnemers volgen op Instagram en antwoorden geven op de vragen die zij via social media stellen. Het is de bedoeling dat je de singles weet te verleiden, zodat je uiteindelijk gekozen wordt. Je leest alle ins and outs over een deelname via deze link. Enne, wie weet vind jij de liefde bij een van deze hotties.

Lees ook: Altijd al willen weten: zo vroeg moeten de Islanders opstaan