We zijn niet de vrouwen die achter een man of vrouw aanlopen in de hoop dat ze ons zien staan. We zijn zelfverzekerd en niet afhankelijk van iemand anders om waardering te krijgen. We stellen duidelijke grenzen, komen voor onszelf op en geloven in onszelf. Zo ook als het aankomt op mogelijke partners. Dit is wat iedereen hoort te weten bij het daten van een onafhankelijke vrouw.

1. Ze vindt het ook fijn om alleen te zijn

Soms willen we gewoon wat tijd voor onszelf. Zeker na een lange, stressvolle dag op het werk vinden we het fijn om even een momentje voor onszelf te pakken. Daar hechten we veel waarde aan.

2. Ze lost graag haar eigen problemen op

We hebben niemand nodig om onze problemen op te lossen. Dit doen we graag zelf, omdat we op onze eigen benen kunnen staan. We zijn krachtige vrouwen en vertrouwen in onszelf.

3. Ze kan zelf betalen

We vinden het geen probleem om rekeningen te delen en cadeautjes waarderen we zeker, maar zijn niet perse nodig. We kunnen goed voor onszelf zorgen en vinden het niet fijn als een ander alles wil betalen.

moeilijke-vrouw-daten-femfem

4. Haar werk is niet enkel een hobby

De carrière waar we zo hard voor gewerkt hebben, geven we niet zomaar op bij het ontmoeten een partner. We werken hard om succesvol te zijn en nemen onze baan dan ook zeer serieus. Als mannen dit doen, waarom zouden wij vrouwen dat dan niet mogen?

5. Ze kiest jou

We gaan niet voor de eerste beste persoon die we tegen het lijf lopen. Het maakt ons niet uit als het wat tijd kost, want uiteindelijk komen we de the one vanzelf tegen.

6. Ze heeft haar eigen manier van verwerken

Door alles wat we al hebben meegemaakt, hebben we onze eigen manier van verwerken. We gaan op onze eigen manier met dingen om en kunnen vrij koppig zijn. Daarom willen we het graag eerst zelf oplossen.

7. Ze wil niet voor jou hoeven zorgen

Wij willen iemand die voor zichzelf kan zorgen en zichzelf kan helpen. We zijn onafhankelijk, omdat we weten hoe we onszelf moeten verzorgen. Dit willen we niet aan iemand verliezen.

8. Ze wil geliefd zijn

Ook al willen onafhankelijke vrouwen graag hun eigen ruimte hebben, betekent dat nog niet dat ze geen affectie willen hebben. Ze zijn immers menselijk en verlangen ook naar liefde en warmte.

Al een tijdje single? Deze signalen wijzen erop dat jij je eigen vriendje bent geworden.