Er zijn twee manieren om rijk te worden: kneiterhard werken voor je geld óf je gaat opzoek naar iemand die een forse bedrag heeft staan op zijn of haar spaarrekening. Kijk, wij kiezen liever voor optie 1, maar er bestaan daadwerkelijk apps waarmee mensen opzoek gaan naar een partner met heel veel geld. Tja, ieder z’n eigen ding natuurlijk. We hebben in ieder geval de apps verzameld mocht je zoekende zijn naar een miljonair…

dating app miljonairs FEM FEM

Een nieuwe niche in de online dating markt is het koppelen van miljonairs met elkaar of een miljonair met iemand die op zoek is naar een miljonair. Er bestaan drie apps die je daarbij kunnen helpen.

Millionaire Match

Dit is een datingsite voor miljonairs die zoekende zijn naar andere miljonairs om mee te daten. Je moet het zien als een elite club voor gelijkgestemden en liever geen golddiggers. Mocht je denken dat weinig mensen hier gebruik van maken, think again. Millionaire Match heeft maar liefst 4 miljoen gebruikers. Handig om te weten: je kan ook als niet-miljonair actief zijn op deze datingsite maar als miljonair kun je jezelf certificeren om aan te kaarten dat je een miljonair bent. Leden kunnen bewijs van hun vermogen en inkomen indienen voor een certificaat waardoor hun profiel een badge krijgt. Zo weet je in ieder geval zeker dat je een miljonair aan de haak slaat en geen golddigger.


View this post on Instagram

Luxury house,Two glasses of red and home theatre…find your partner to live millionaire lifetime.#MM

A post shared by MillionaireMatch (@millionairematch) on

Rich Meet Beautiful

Deze site begon eerst als een plek om sugar daddies te koppelen aan sugar babies maar ze hebben inmiddels hun strategie gewijzigd. Het is nu een plek voor twee groepen mensen om elkaar te ontmoeten; succesvolle singles met meer geld dan tijd, en singles die minder vermogend zijn maar wel interesse hebben in het leven op stand.

Luxy

Je kunt gratis lid worden van deze app als je meer dan 200.000 dollar per jaar verdient óf als je door andere gebruikers wordt toegelaten op basis van aantrekkelijkheid. Deze app geeft aan dat ze een matchmaker zijn voor CEO’s, ondernemers, supermodellen, beroemdheden, pro-atleten, artsen, advocaten en andere elite-singles.

Over gekke dating apps gesproken, er bestaan nog meer apps mocht je Tinder-moe zijn.