Alhoewel Tinder nog steeds één van de populairste dating apps is, snappen we maar al te goed dat je wel eens toe bent aan wat anders. En dat ‘wat anders’, dat hebben we voor jullie gevonden met een lijst van een aantal dating apps die wel héél specifiek zijn als het gaat om het vinden van de liefde.

dating app FEM FEM

Er zijn genoeg mensen die de liefde hebben gevonden via een dating app, maar het is niet voor iedereen een succes. Wellicht heeft het iets te maken met welke dating app je gebruikt. Kom jij nooit verder dat het gebruik van Tinder, dan hebben we een aantal (bizarre) dating apps die je kunt uitproberen. Niet alles is beschikbaar in Nederland, maar alsnog leuk om te weten:

Gluten Free Singles

Mag je zelf geen gluten en lijkt het je toch handiger om een partner te hebben die het ook niet mag (want: lekker makkelijk wanneer jullie samen eten), er bestaat een app die ervoor zorgt dat jij iemand kan vinden die qua voeding helemaal bij jou past! Het doel van ‘Gluten Free Singles’ is om mensen met een glutenvrij levensstijl aan elkaar te koppelen.

Seeking Arrangement

Het zou ook zo kunnen zijn dat je niet opzoek bent naar echte liefde, maar een sugar daddy. Iemand die jou verwent met dure cadeaus, reisjes en eigenlijk gewoon alles waar een hoge prijskaartje aan vast zit. Nou, dan is ‘Seeking Arrangement’ iets voor jou. Tja, ieder z’n eigen ding, hè.

Equestrian Cupid

Een dating app voor de allergrootste paardenliefhebbers, ook dat bestaat. Via je telefoon een liefde vinden die jou liefde voor paarden deelt. Zo hoef je ook niet te stressen wanneer je een date in gaat plannen, want het is vrij duidelijk wat je tijdens je eerste date gaat doen: samen paardrijden.

Feeld

En ja, ook voor de mensen die zoekende zijn om niet met één maar met twee mensen het bed te delen heb je een app genaamd Feeld. Het is bijna hetzelfde als Tinder, maar dan voor trio’s. Je kunt je als single hiervoor aanmelden, maar ook als stel. Het enige wat je hoeft te doen is aan te geven of je een voorkeur hebt voor een vrouw of een man.

Om toch nog heel even weer terug te komen op Tinder… Dit soort types hoop je daar nóóit tegen te komen.