Na een bizar jaar, wat voor sommige mensen een extreem eenzame tijd is geweest, zijn veel singles op zoek naar een nieuwe liefde. Niet gek natuurlijk, want we snakken allemaal naar wat extra affectie en genegenheid. Dus, ben jij klaar voor een serieuze relatie? Blijf dan vooral even verder lezen, want wij hebben dé perfecte oplossing voor jou!

@innercircle
@innercircle

Datingleven van vrijgezellen

Anderhalve meter afstand, geen aanraking en nog veel meer maatregelen die jou beperken in je contact met anderen. Het zijn allemaal ‘regels’ die jou er wellicht van kunnen weerhouden om te gaan daten en dat is natuurlijk zonde..

Een onlangs gehouden onderzoek onder vrijgezellen liet zien dat singles hun datingleven onbevredigend vinden, en dat volgens 64% de avondklok het gevoel van eenzaamheid versterkt. Het goede nieuws is dat 43% van de respondenten datingapps als een goed alternatief ziet voor daten in het echte leven. Harde cijfers, die snakken naar een oplossing. Én die oplossing is er!

@innercircle
@innercircle

Om te beginnen: kies de juiste app

We willen je graag kennis laten maken met de dating-app ‘Inner Circle’. Hier zijn ambitieuze singles op zoek naar succesvolle dates, waar wellicht serieuze relaties uit voortvloeien. Inner Circle helpt je een handje in het filteren van geschikte personen, die de beste klik met jou (kunnen) hebben. Dit bespaart je veel tijd én moeite, die je nu in de juiste mensen kunt steken.

Ze doen er vrijwel alles aan om ervoor te zorgen dat jouw ervaring op Inner Circle een succes wordt. Daarnaast doet de app een zogenaamde ‘screening’ om eventuele fake accounts eruit te vissen. Ze checken van iedere gebruiker het profiel op duidelijke en nette foto’s, in hoeverre ze het profiel met informatie hebben ingevuld en wat de hoofdreden is voor aanmelding. Zo weet je zeker dat iedereen, met het nodige enthousiasme, op zoek is naar die ene perfecte match! Wel zo fijn toch?

Moeite met een gesprek beginnen of voeren? No worries, ook daar helpt Inner Circle je bij. Ze geven je handige gespreksaanwijzingen in de vorm van tips & tricks hoe jij het beste met iemand contact kunt opnemen, en hoe je deze gesprekken op een zinvolle manier op gang weet te houden. Easy peasy lemon squeezy!

@innercircle
@innercircle

What’s next?

En hoe gaat het dan verder? Je hebt een diepere connectie met iemand waar je wel een fysieke date mee zou willen, maar hoe- en waar spreek je af? Inner Circle wil ook niets liever dan dat iedereen zich gelukkig mag prijzen met een nieuwe liefde. Daarom bieden ze, door de eigen leden samengesteld, lijsten met potentiële date-locaties aan. Dit kunnen pubs, bars, restaurants en cafés bij jou in de buurt zijn. Op dit moment is het natuurlijk niet mogelijk vanwege de sluiting van de horeca, maar creativiteit loont en je kunt altijd plannen maken voor de toekomst. 😉

Aanmelden?!

Denk jij nu bij jezelf: ‘Ik wil die liefde vinden, waar kan ik me aanmelden?’ Is dat eenvoudig te doen via deze link!

Wij wensen je veel date plezier, én dat je veel geluk mag hebben in je zoektocht!

Lees ook: Volgens de wetenschap zijn getrouwde stellen minder gestrest dan singles!