Fan van van Married at First Sight, Expeditie Robinson en Ex on the Beach? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Er komt voor Nederland een gloednieuw programma aan, die al deze shows combineert en in een nieuw jasje steekt. Enne, dit heerlijke programma draagt de naam: Gestrand op Honeymoon Island. Het format, dat al succesvol gelanceerd is in België, belooft een unieke ervaring voor deelnemers die de ultieme liefdesuitdaging willen aangaan. Wij zijn nu al fan!

Gestrand op Honeymoon Island
Bron: Gestrand op Honeymoon Island

Gestrand op Honeymoon Island

In dit datingprogramma zullen singles, net als in het bekende programma Married at First Sight, trouwen met een onbekende partner. Dit concept is al acht seizoenen lang te zien bij RTL. Echter, wat de deelnemers van Gestrand op Honeymoon Island niet weten, is dat hun huwelijksreis zal veranderen in een nachtmerrie. Ze worden direct na de bruiloft gedropt op een onbewoond eiland, vergelijkbaar met Expeditie Robinson, waar ze samen moeten proberen te overleven. Ze spoelen aan op het strand terwijl ze nog steeds hun trouwkleding dragen, wat doet denken aan EOTB. Oftewel: hét recept voor een heerlijk nieuw programma.

De vraag of de barre omstandigheden de koppels dichter bij elkaar zullen brengen of hun huwelijk niet zullen overleven, staat centraal in het avontuurlijke experiment bedacht door de makers van MAFS. Nadat het programma voor het eerst in België werd uitgezonden, is het nu ook verkocht aan een Nederlandse zender, RTL. RTL Boulevard meldt dan ook dat er kandidaten worden gezocht voor een nieuwe datingshow genaamd Gestrand op Honeymoon Island.

Nieuw seizoen voor België

Terwijl het eerste seizoen van Gestrand op Honeymoon Island al op zijn einde is gelopen in België, kondigt VTM al enthousiast een tweede seizoen aan voor de Belgische televisie. Enne, zowel in België als in Nederland zijn ze dus op zoek naar kandidaten!

Ben je single en op zoek naar ware liefde? Hou je van avontuur en schrikt overleven op een onbewoond eiland je niet af? Dan is dit je kans! Of toch liever vanaf je veilige bank kijken naar dit heerlijke programma? Dat kan natuurlijk ook gewoon! Wanneer het Nederlandse seizoen op televisie verschijnt, is nog niet helemaal bekend. Maarre, één ding is zeker: dit wordt hoe dan ook een topper!