Kijkers van Married at First Sight: Match or Mistake hebben allemaal kunnen zien hoe Olivier en Ginger in lachen uitbarstten tijdens hun huwelijk. Waarom? Omdat de twee elkaar al kenden. Een foutje van de productie lijkt het echter niet te zijn geweest, zo onthullen Ginger en Olivier nu.

ginger olivier
Bron: Videoland

Ginger en Olivier

Het reality tv-programma Married at First Sight: Match or Mistake, waarbij vreemden met elkaar in het huwelijksbootje stappen zonder elkaar vooraf te hebben ontmoet, leek dit jaar een klein foutje te bevatten. Ginger en Olivier waren een van de koppels die meededen aan het programma, maar kwamen er tijdens hun blinde huwelijk achter dat zij elkaar al eens hadden ontmoet.

Ginger en Olivier kenden elkaar van het uitgaansleven, voordat ze werden gekoppeld door het programma. Van liefde was er tijdens die eerdere ontmoeting geen sprake, maar toch waren de twee geen vreemden voor elkaar. Ginger en Ollie hadden namelijk een aantal gemeenschappelijke vrienden.

De productie wist hiervan

Je zou denken: de productie van Married at First Sight heeft een flinke fout begaan, maar niets bleek minder waar, zo vertellen Ginger en Olivier in gesprek met RUMAG. Het team had namelijk de telefoon van Olivier gecheckt om te zien wanneer hij Ginger voor het laatst had gesproken. Dit betekent dat de producenten op de hoogte waren van hun geschiedenis voordat ze officieel aan Married at First Sight begonnen.

Ginger klopte namelijk naar eigen zeggen aan bij de productie na haar bruiloft, om aan te geven dat ze Olivier al kende. “Ja, dat klopt, zei de productie toen”, vertelt Ginger. “Die wisten het dus al. Ze hadden al helemaal uitgezocht hoe goed we elkaar al kenden.”

Zijn Ginger en Olivier nog steeds bij elkaar?

Heel veel problemen heeft dit vooral echter niet gehad. Nu, nadat het programma is afgelopen, blijken Ginger en Olivier namelijk nog steeds samen te zijn. Ze hebben de uitdagingen van Married at First Sight doorstaan en hebben een enorm sterke band opgebouwd. Na een stroeve start, is de liefde tussen het MAFS-koppel weer behoorlijk op gaan borrelen.

“Alleen op een gegeven moment was het wel zo van: wat voelen we nu echt? Is het echt? Toen hebben we besloten van: laten we even een stapje terugdoen, missen we elkaar en vinden we elkaar nu echt leuk?”, vertelde Ginger in de reünieaflevering van MAFS. Gelukkig duurde deze break niet al te lang en ging het afspreken geleidelijk op naar de situatie waarin ze nu zitten. De lovebirds zijn nu helemaal happy en vertellen met trots dat ze nog samen zijn. Hoe leuk is dat!