Laten we wel wezen, Love Island was zeker vermakelijk maar als het gaat om de beste datingshow van het land dan is dat uiteraard First Dates. En laat het nou zo zijn dat de briljante mensen achter de briljante First Dates nóg een datingshow hebben gemaakt…

datingshow Nederland FEM FEM

5 Guys a Week

‘5 Guys a Week’ is een programma bedacht door de makers van de tv-hit First Dates. Hierin wordt elke week één vrijgezelle vrouw gevolgd die in korte tijd samenwoont met vijf vrijgezelle mannen tegelijkertijd. Het programma zal worden uitgezonden op RTL 4 en de woordvoerster heeft het volgende te zeggen over de tv show: “Ze trekken samen een week op en leren elkaar zo in rap tempo beter kennen. Een addertje; elke dag moet de vrouw één van de mannen elimineren, waarna één man overblijft.”

De dame zal de vijf kandidaten verwelkomen in haar eigen huis en daar doen ze alles met elkaar, zoals koken, slapen, uitgaan, opruimen en het ontmoeten van vrienden en familie. Ondertussen moeten de mannen er natuurlijk voor zorgen dat de dame uiteindelijk voor hun gaat kiezen.

Afijn, een soort Big Brother meets Boer Zoekt Vrouw meets First Dates. Wij hebben er zin in.

Over datingshows gesproken, je kunt je nog aanmelden voor First Dates!