De tijd gaat snel, want 2020 is alweer aangebroken. Een nieuw jaar betekent dan ook nieuwe trends. Ben jij toevallig nog lekker aan het genieten van je single leventje en volop aan het daten? Online daten is niks nieuws en kennen we nu allemaal wel en het loopt niet altijd uit tot iets positiefs. Helaas zijn er in 2020 weer en aantal nieuwe dating trends die we het liefst vermijden.

datingtrends 2020 FEM FEM

En daarom hebben wij een lijstje gemaakt met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van dating trends. Some good, some bad en soms vooral gewoon ontiegelijk moeilijk te vermijden.

1. De awkward slip-up

Dit is een trend waarvan we hopen dat je het niet mee maakt. Vooral niet wanneer je op date bent met iemand die je wel echt heel leuk bent gaan vinden. Het zit namelijk zo, als vrijgezel ben je natuurlijk hartstikke vrij om te daten met wie je wil en met zoveel mensen als je wil. Maar stel je bent erachter gekomen dat je iemand onwijs leuk bent gaan vinden waarvan je hoopt dat het echt iets gaat worden, dan is het niet zo slim om te laten weten dat je met veel meer mensen omgaat. Wellicht verspreek jij je per ongeluk en is je date iemand die het dus niet fijn vind om te daten met iemand die contact heeft met veel meer mensen. Awkward…

2. Uitstellen

Deze trend wordt ook wel procrastidating genoemd en kwam in 2019 al aanbod. Maar goed, we voegen hem toch toe aan het lijstje. Je bent al lang met iemand in contact en het verloopt allemaal fijn. De klik is er in ieder geval (via de telefoon dan). Tot op het moment dat jullie willen gaan afspreken. Je krijgt alleen maar vage antwoorden, op de vraag waar en wanneer jullie gaan afspreken. Dit is dus de datingstrend genaamd procrastidating. Het lijkt dus alsof jullie een mega klik hebben, maar wanneer het op afspreken aankomt trekt diegene zich ineens terug.. Vermoeiend!

3. Het kamerplantje

Tot slot het kamerplantje. Iedere relaties heeft fases, de ene keer gaat alles super goed terwijl de andere keer je in een soort dip zit. Dat hoort er nou eenmaal bij. Toch kan het gebeuren dat het maar niet beter wordt. Eigenlijk zitten jullie dan beide op het moment te wachten tot dat een het uitmaakt. Maar die stap daar naar toe blijft lastig. Waarom heet het dan een kamerplant? Nou omdat de relatie zo dood loopt en weinig aandacht krijgt net als een kamerplant.

Heb jij een date, maar vindt je het moeilijk om een activiteit te bedenken? Klik dan hier, voor een creatieve date in het donker!