Kan je geen genoeg krijgen van Married at First Sight Australia? Wij ook niet. De Australische variant van het programma bevat nu eenmaal nét wat meer drama, sensatie en hilarische beelden dan de Nederlandse variant. En dat hebben de Nederlandse programmamakers ook begrepen, aangezien er een Nederlandse versie van MAFS-Australië in aantocht is.

mafs
Bron: MAFS Australië

Nederlandse versie MAFS-Australië

Jawel, je leest het goed: er komt een Nederlandse versie van het Australische MAFS-concept. In de Nederlandse versie van MAFS-Australië gaan koppels blind trouwen, waarna ze vervolgens op huwelijksreis gaan. Dit doen ze echter niet alleen, aangezien ook andere koppels deze route afleggen. Zoals we in de Australische variant van het programma gewend zijn, zullen de koppels ook met elkaar dingen ondernemen.

Meer drama

We don’t know how, maar in de Australische versie van het programma zien we ieder seizoen meer drama dan in de Nederlandse variant. Ondanks dat we natuurlijk hopen dat de koppels de liefde vinden, willen we stiekem ook wat sensatie op beeld zien.

Het nieuwe programma laat niet heel lang meer op zich wachten. Vanaf 22 augustus kunnen we namelijk genieten van deze gloednieuwe show op Videoland. En tot die tijd houden we ons wel even zoet met de nieuwe seizoenen van Love Island en B&B Vol Liefde.

Lees ook: Je kan blijkbaar ook trouwen op de MAFS-manier zonder camera’s