We hebben er heel wat maanden op moeten wachten, maar het is zover: het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders komt eraan. En voor de mensen die absoluut geen geduld hebben, is er goed nieuws. Het nieuwe seizoen laat namelijk totaal niet lang meer op zich wachten.

echte gooische moeders nieuw seizoen videoland

Echte Gooische Moeders

Van giga villa’s in het Gooi tot aan poepluiers verschonen: in de serie Echte Gooische Moeders zien we alles voorbij komen. De vriendinnen Pauline, Florine, Kimberly, Leslie en Bo maken in hun leven als Gooische mama’s flink wat mee – en wij kunnen daar alleen maar van genieten. In het vorige seizoen zagen we hoe de vriendinnen van het prachtige Italië genoten, dit keer maken we ons op voor een gloednieuw seizoen in ons eigen land.

Uiteraard hebben de ladies flink wat in petto voor het nieuwe seizoen. In een nieuwe video op het Instagram-account van Videoland vertellen de vriendinnen over wat ons te wachten staat. Zo gaan we genieten van een tripje naar Ameland, Ibiza én zien we hoe Bo zich voorbereid op haar bruiloft. En we voorspellen: een Gooische bruiloft zal vast geen klein feestje worden.

Bijna zover

“We hebben weer allerlei leuke dingen gedaan met z’n vijven”, horen we Pauline in de aankondiging zeggen. “We gaan een feestje vieren voor Harmen die vijftig wordt – midlife crisis?”, stelt ze vervolgens met een knipoog. Ook Leslie vertelt vol enthousiasme over het nieuwe seizoen: “We hebben de geboorte van Don, er wordt weer gelachen en gehuild. Kortom: heel veel leuke nieuwe dingen.”

Of ons geduld op de proef gesteld gaat worden? Dat valt wel mee. Het derde seizoen van Echte Gooische Moeders is namelijk al vanaf 8 mei op Videoland te zien. Vanaf die datum kunnen we wekelijks een nieuwe hysterische video van de vijf vriendinnen verwachten. En daar worden we héél blij van.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)