Er gingen al roddels rond over wie de nieuwe Bachelor zou zijn, en dus het stokje van Tony Junior over zou nemen. Het bleek dat we het bij het juiste eind hadden, want niemand minder dan Thomas van der Vlugt wordt de nieuwe Bachelor. Wie gaat zich inschrijven?

Thomas van der Vlugt

De 29-jarige Thomas, bekend van StukTV, is de nieuwe Bachelor en mag dus de rode rozen gaan uitdelen tijdens het volgende seizoen van het programma De Bachelor. Thomas mocht eerder nog niets laten weten over of hij nu wel of niet de nieuwe Bachelor zou worden, maar gisteren liet hij het dan eindelijk weten. Op Instagram kondigde hij aan de nieuwe Bachelor te zijn, waarbij hij schrijft dat hij ‘heel excited’ is. Dat snappen wij als geen ander, want hoe vaak gebeurt het nu dat er 20 vrijgezelle dames voor je in de rij staan, die stuk voor stuk je hart proberen te veroveren. A dream come true…

Jachtseizoen geopend

Het jachtseizoen is  geopend voor Thomas, en zo te zien heeft hij zich er goed op voorbereid. Ruim een maand geleden verscheen de beste man op de cover van de Men’s Health, en wat is hij ripped! Thomas heeft 152 dagen getraind voor de cover, maar onze conspiracy theory is dat hij ergens anders voor trainde. Je moet natuurlijk wel goed voor de dag komen wanneer je gaat serial daten.

Toen Thomas voor De Bachelor werd gevraagd wist hij eerst niet of het wel iets voor hem was. Hij heeft dit toen overlegd met vriendinnen, en heeft uiteindelijk besloten om de sprong in het diepe te wagen. Hij zou het heel mooi vinden als hij een vrouw vindt die echt bij hem past, en blijft! Thomas zijn tactiek? Dichtbij jezelf blijven en je niet anders voordoen dan je werkelijk bent. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit helemaal goed gaat komen.

Lees ook: 7 redenen om aan het programma De Bachelor mee te doen