Een ontzettend trotse aanstaande papa zagen we gister op social media. Dave Roelvink (27) wordt vader. Zijn vriendin en jeugdliefde Jazzlyn is in verwachting van hun eerste kind, deelt de dj op Instagram.

Papa to be

“Ik word vader! Eindelijk mogen we het vertellen. Begin november krijgen we ons eerste kindje”, schrijft Roelvink. In een video is te zien dat zijn vriendin hem het nieuws vertelde door een speen te verstoppen in zijn ontbijt. Roelvink was in eerste instantie stil en leek even tijd nodig te hebben om het allemaal tot zich te nemen. In de video is te zien hoe zijn verbazing uiteindelijk plaatsmaakt voor vreugde.

Roelvink en Jazzlyn zijn nu ongeveer een jaar samen nadat ze in 2015 na een relatie van twee jaar uit elkaar gingen. “Het was als vanouds”, vertelde de dj en influencer toen hij net weer samen was met zijn jeugdliefde. “Ik merkte dat we veel raakvlakken hebben en goed met elkaar overweg kunnen. Dus ik dacht: waarom niet nog een keer proberen? Het is acht jaar geleden en we waren toen nog erg jong.”

Voorheen had Dave een langere relatie met advocate en influencer Julia Mekkes.

Broer Donny

Er was een zwangerschap en een goed gesprek voor nodig, maar Dave en Donny hebben hun ruzie over een deal met een fitnessbedrijf achter zich gelaten. Dave was overigens de eerste persoon die liet weten dat Donny weer onderdeel van zijn leven is. Hij plaatste dit weekend een foto met Donny bij de aankondiging dat hij vader wordt.

Donny kon vervolgens niet achterblijven en deelt de volgende foto met de tekst: ‘IK WORD OOM. Ik kan nu wel een heel verhaal gaan vertellen, maar bro ik hou van je en ben trots op je. Vanaf vandaag start er een nieuw hoofdstuk.’

Lees ook: ‘Terror-twin’ Sharon Ipema zwanger van eerste kindje