Zangeres Davina Michelle had als artiest een vliegende start en heeft inmiddels haar plekje als zangeres helemaal bemachtigd. Ze begon ooit bij Idols en wist het uiteindelijk te schoppen tot waar ze nu staat: één van de best scorende zangeressen in de top 40. Dat Davina Michelle een aardig zakcentje in het laatje brengt met dit beroep is natuurlijk te verwachten. Maar wat verdient ze nou exact aan een optreden?

Davina Michelle
Bron: Instagram @davinamichelleofficial

De carrière van Davina Michelle

Davina Michelle deed in 2016 mee aan het welbekende programma Idols, maar wist het niet verder te schoppen dan de duettenronde. Er zat helaas geen winst in, maar Davina besloot het hier niet bij te laten. Een jaar na haar deelname startte ze haar eigen YouTube-kanaal met wekelijkse covers, welke al snel viral gingen.

De covers van Davina Michelle werden opgepakt en uiteindelijk wist ze een plekje te bemachtigen in het bekende programma Beste Zangers. Sindsdien kunnen we ons geen muziekwereld meer voorstellen zonder deze zangeres. Met meerdere hits op haar naam nemen we voorlopig zeker nog geen afscheid van haar en stiekem hopen we op nog veel meer steengoede eigen nummers.

Wat verdient Davina Michelle aan een optreden?

Dat een beroep als zangeres zeker een aardig zakcentje oplevert, was natuurlijk te verwachten. Toch schieten de bedragen nog steeds alle kanten op en zijn we stiekem gewoon best wel nieuwsgierig wat het geven van een optreden dan precies in het laatje brengt. En dat is best veel kunnen we vertellen.


Davina gaat zeker niet voor niets het podium op. Voor een optreden van een halfuurtje vraagt Davina namelijk al een bedrag van maar liefst €40.000,-. En dat is dan zelfs nog exclusief BTW én er komt nog zo’n 7% aan Buma-kosten (muziekrechten) bovenop. Als je de zangeres voor een halfuurtje wil inhuren, zal je dus diep in de buidel moeten tasten.

Lees ook: Wow: in deze prachtige villa woont Davina Michelle