Dat Davina Michelle een gouden stem heeft is geen verrassing meer, maar dat ze ook een gouden smaak in huizen heeft is nieuw voor ons! Zo heeft de mooie zangeres deze prachtige villa gekocht, waar wij een kijkje binnen kunnen nemen. Let’s see!


Davina Michelle

Davina Michelle heeft al een aardig imperium opgebouwd in de pas 25 jaar dat ze op deze aarde rondloopt! Na een niet zo succesvolle Idols-deelname (ze viel af in de duetten-ronde), besloot ze de handdoek niet in de ring te gooien maar startte ze een YouTube kanaal waar ze prachtige covers uploadde. Ze werd al snel opgemerkt door internationale én nationale tv-programma’s en magazines en zo geschiedde. Met haar hit ‘Duurt te lang’ zette ze zich officieel op de kaart en sindsdien kunnen we niet meer om deze prachtige blondine met een vocaal bereik van hier tot Tokio heen. Dat haar carrière enorm lekker gaat, is ook te zien aan haar miljoenenvilla.

Huisje, boompje, beestje

Davina en haar vriend wonen in deze enorme, maar gezellige villa. De rasrotterdammer kan natuurlijk niet te veel afstand doen van haar stad, daarom heeft ze gekozen voor een huis in Capelle aan den IJssel. De villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 429 vierkante meter een heeft wel 11 kamers! Wat Davina en haar vriend met 7 slaapkamers en 3 badkamers moeten, is ons een raadsel, maar you go girl! De zangeres betaalde er maar liefst 1,1 miljoen euro voor, maar als je ziet hoe veel je ervoor krijgt is dit het meer dan waard.

2156_davinamichellekoop_01 2156_davinamichellekoop_02

Luxepoes

Dat Davina van een beetje luxe houdt, is wel te zien. Het huis is opgebouwd uit twee lagen en heeft niet alleen een immens grote tuin, maar ook een aaneensluitend dakterras. De villa is verder nog gelegen aan het water. Dat is pas heerlijk in privacy leven! Ook aan het interieur ontbreekt Davina Michelle niks, zo heeft ze een grote keuken vol luxe inbouwapparatuur en een eetbar. En die ruime woonkamer: wauw! We willen het niet toegeven, maar stiekem zijn wij best een beetje jaloers op de zangeres!

2156_davinamichellekoop_04 2156_davinamichellekoop_05

Voor alle foto’s linken we naar BekendeBuren.nl

Lees ook: Check it out: miljoenenvilla van Nederlandse prins staat op Funda