Veel succesvolle acteurs zijn op jonge leeftijd begonnen met acteren: Leonardo DiCaprio, Kirsten Dunst, Natalie Portman, noem maar op. Ben jij ook benieuwd naar hoe de volgende generatie Hollywoodacteurs eruit zal zien? Houd dan deze 5 kindacteurs goed in de gaten!

Screenshot 2021-02-15 at 14.25.27
@strangerthings

Jacob Tremblay

De 14-jarige Jacob Tremblay is bezig Hollywood te veroveren met zijn acteertalent. Zo schitterde hij naast Brie Larson in de Oscargenomineerde dramafilm Room en blies hij mensen omver in de rol van Auggie in de prachtige film Wonder. Niet alleen is Jacob aandoenlijk om te zien, ook is hij nu al één van de beste acteurs van zijn generatie. Wat is Jacobs volgende rol? De allerschattigste Botje in The Little Mermaid!

McKenna Grace

McKenna Grace herken je sowieso als de jongere versie van één van jouw favoriete personages! Zo speelde ze de jonge Carol Danvers (Captain Marvel), de jonge Sabrina (Chilling Adventures of Sabrina) én de jonge Emma Swan (Once Upon a Time). Hierdoor is de 14-jarige McKenna inmiddels een zeer bekende kindactrice in Hollywood! Binnenkort zal ze te zien zijn in de nieuwe Ghostbusters: Legacy.

Noah Jupe

Kindacteur Noah Jupe heeft op zijn 15e al heel wat indrukwekkende rollen op zijn naam staan. Zo speelde hij in de populaire horrorfilm A Quiet Place, de Oscargenomineerde Ford v Ferrari en de ontroerende dramafilm Honey Boy. Deze drie films hebben hem zelfs meerdere prijsnominaties opgeleverd! Dit jaar zal hij te zien zijn in het spannende vervolg A Quiet Place Part II. Van deze jonge acteur gaan we zeker meer zien!

Iain Armitage

De jongste op deze lijst is de 12-jarige Iain Armitage! Je kent hem waarschijnlijk als Sheldon in de serie Young Sheldon, de spin-off van de geliefde serie The Big Bang Theory. Daarnaast heeft Iain in de serie Big Little Lies gespeeld en sprak hij de stem in van jonge Shaggy in Scoob! Deze piepjonge acteur is nog lang niet klaar met acteren!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Iain Armitage (@iain)

Millie Bobby Brown

Deze lijst is natuurlijk niet compleet zonder legendarische kindactrice Millie Bobby Brown. Met haar rol als Eleven in de serie Stranger Things heeft ze de harten van vele kijkers gestolen. De 16-jarige actrice heeft inmiddels al meerdere grote rollen op haar naam staan, zoals in de films Enola Holmes en Godzilla II: King of the Monsters. Dit jaar zal ze weer op het witte doek te zien zijn, namelijk in de film Godzilla vs. Kong. En natuurlijk kunnen we niet wachten om haar weer te zien schitteren in het vierde seizoen van Stranger Things!

Kan jij ook niet wachten om weer naar de bioscoop te gaan? Check hier de bioscoopfilms die op jou staan te wachten!