Het is bijna zover! Het programma De Bachelor waar Thomas van der Vlugt opzoek gaat naar zijn nieuwe liefde gaat bijna beginnen. De eerste aflevering verschijnt op 16 februari op Videoland en De Bachelor trailer is ook eindelijk uit!

Thomas in De Bachelor

Voordat de serie echt gaat beginnen zijn er al wat eerdere beelden getoond. Zo was in een eerdere video op Instagram al te zien dat het nieuwe seizoen van De Bachelor plaats gaat vinden in Mexico. Jij hebt nu vast nog meer zin in de nieuwe afleveringen van De Bachelor met Thomas van der Vlugt. Goed nieuws voor jou: de trailer is eindelijk uit en Thomas doet een bijzondere onthulling.

Thomas hint op succesvolle afloop van De Bachelor

Eindelijk kunnen we de trailer bekijken. Thomas geeft aan het begin van de eerste beelden aan: “Ik wil graag me liefde vinden, omdat ik heel veel mooie dingen doe, maar ik weet ook dat iemand anders gelukkig maken het allermooiste is wat er is.” Verder kun je in de nieuwe beelden zien dat er in ieder geval gelachen wordt, er veel complimentjes aan elkaar gegeven worden en zelfs dat er wordt gezoend! Wie zou dit zijn?

Verder hoor je aan het eind dat hij zijn liefde heeft gevonden en daarom de vraag stelt aan één van deze dames. “Wil je deze laatste roos van me aannemen?” Oeh spannend! Wie zou deze laatste dame zijn? Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Als we het zo zien krijgen we de indruk dat de 21-jarige Indigo het nog wel eens ver kan gaan schoppen! Mark our words!