Maar 2 dames kregen de kans om op de 24-uur date te gaan met Bachelor Thomas. De gelukkige waren: Merel en Maureen. Bachelor’s Maureen had een avontuurlijke date met Thomas en Merel een wat romantischere. Beide dames sliepen ook in 1 bed met Thomas, maar wat gebeurde er eigenlijk in die nachten? Maureen deelt haar spicy details.

bron: De Bachelor/ Videoland
bron: De Bachelor/ Videoland

De 24-uursdate

Maureen en Merel waren de twee gelukkige die beide met Thomas op een 24-uursdate mochten. Thomas moest hier nog een keuze maken en twijfelde wie hij wilde kiezen. Of hij dit ook een beetje in de nacht heeft ontdekt dat weten we niet want dat is niet in beeld gebracht. Gelukkig deelt Maureen wel wat spicy details tijdens een interview bij Rumag.

Overdag gingen de twee dames een aantal dingen doen met de Bachelor. Maureen en Thomas gingen eerst varen op een te gekke jacht en gingen daarna met een soort motor de lucht in. In de avond gingen ze samen dineren en hebben ze samen geslapen. Merel daarintegen ging naar een super mooi plekje om te zwemmen en vervolgens om te picknicken. Daarna sliepen ze samen in een prachtig kasteel en gingen ook zij met z’n tweeën chique dineren.

De winnaar

Merel is er uiteindelijk vandoor gegaan met het hart van Thomas en het lijkt erop dat de twee hoteldebotel zijn. Woensdag 4 mei horen we of de twee nog samen zijn en hoe alle dames terugkijken op het avontuur.

Voor Maureen zet hij onder 1 van zijn posts: “Desalniettemin, zie ik in hoe mooi je bent en ik weet zeker dat jij snel de liefde van je leven gaat tegenkomen en kan het enorm waarderen dat je je gedurende het programma kwetsbaar hebt opgesteld. Je bent een top vrouw, en je vindt 100% een man die jou heel gelukkig gaat maken.”

Spicy night

Iedereen wilt natuurlijk weten wat er in de nacht is gebeurd tijdens de 24-uursdates. Maureen liet er wat over los tijdens haar interview bij Rumag met René Watzema en Fawry not Sawry. De vraag die ze als eerst stellen is natuurlijk of ze s#ks hebben gehad. Waarop Maureen volmondig zegt: “Hoe mijn vrienden dat zeggen: “Wel gefriemeld, niet gepiemeld.”

Vervolgens vervolgd ze, “We hebben het heel gezellig gehad.” Maar van s#ks is er zeker geen sprake. “Want wat als hij niet voor je kiest,” en helaas was dat zo, Maureen veroverde het hart van Thomas niet.

Lees ook: Bachelor Fabrizio gaat met alle 3 de finalisten naar bed