Gister hebben wij al heerlijk kunnen genieten van de Nederlandse Bachelor Thomas van der Vlugt. Vandaag is eindelijk ook een nieuwe aflevering van de Belgische Bachelor op Videoland te zien en hier zie je dat Fabrizio drie dames mee neemt op 24-uursdate. Hier kon je zien dat hij er zeker voor ging bij de drie dames. Vond je de Nederlandse Bachelor een beetje netjes? Dan moet je zeker de Belgische versie gaan kijken!

De Belgische Bachelor

De Belgische Bachelor speelde zich af in het prachtige Griekenland. Ondertussen zijn de weer terug in Nederland en België om te kijken hoe de klik is tussen Fabrizio en de dames in een hele andere omgeving.

Niet saai

De Belgische Bachelor Fabrizio is nog geen moment saai geweest. Fabrizio is er namelijk best goed in om drama te bezorgen. Zo zoende hij tijdens zijn eerste dagen al met meerdere dames en daar waren hun het niet helemaal mee eens. Verder werd er nog een hele hoop geroddeld onder de dames en daar kwam Fabrizio iedere keer weer achter. Oops…

Een moment wat zeker ook niet te vergeten is, is dat er voor het eerst een roos is geweigerd. Pheadra koos er namelijk zelf voor om naar huis te gaan! Je zou denken dat dit alles zou zijn, maar dat is zeker niet waar. Fabrizio gaat er namelijk helemaal voor bij de drie dames tijdens de 24-uurs date…

Bachelor Fabrizio
Bron: Showbizz 24

24-uurs date

In de laatste aflevering zie je dat Bachelor Fabrizio op date gaat met Margaux, Sanne en Madieke. In alle drie de dates zie je dat er veel goede gesprekken, veel gelach en een activiteit. Klinken als perfecte dates, toch? Fabrizio heeft dus aan het einde van de date ook nog met alle drie de dames het bed gedeeld. Oh oh!

Je had het misschien al verwacht, maar een hele hoop mensen lieten hier duidelijk hun mening over weten via Twitter:


Lees ook: Bachelor’s Anna (seizoen Fabrizio) deed ook mee aan dit datingprogramma