De zoektocht naar ware liefde is voor Bachelor Thomas begonnen. In het prachtige Mexico heeft hij de keuze tussen 19 dames die voor zijn hart gaan strijden. Toch hebben sommige dames nu al een streepje voor, Thomas heeft namelijk een sterke voorkeur als het gaat om haarkleur bij vrouwen.

Waar valt Thomas op?

In een eerder interview gaf Thomas aan dat hij op het type the girl next door valt. Een natural beauty dus. Maar aan die eis kunnen we er nog eentje toevoegen. Thomas valt namelijk op blonde dames. Hoe we dit weten? Dit vertelde Patricia, die in de tweede aflevering het programma moest verlaten: “Omdat ik een brunette ben met een bruin kleurtje” Volgens Patricia valt Thomas op blonde vrouwen. Nu snappen we ook gelijk waarom Maureen de first impression roos kreeg..

Blondes have more fun

Thomas heeft dus een duidelijke voorkeur voor blondines. Maar Patricia was niet de enige die dit weetje bevestigde. In een reactie video die Rijk Hofman op YouTube plaatst zegt hij dat Thomas op blonde vrouwen uit het Gooi valt. Rijk kent Thomas van vroeger en de twee hebben elkaar vaker ontmoet en zelfs samen gewerkt.

Dit nieuwtje gaat wel tegen het feit in dat Thomas Diandra tijdens de eerste ceremonie naar huis stuurde, maar goed.. Volgens Rijk is Thomas de eeuwige student en hij vraagt zich af of hij voor lust of voor liefde naar Mexico is afgereisd. Gaat Thomas laten zien dat hij veranderd is of wordt het een vreselijk ordinaire show? Wij zijn tevreden met beide uitkomsten en hopen op een paar juicy momenten!

Lees ook: Bachelor Thomas had een bijzonder verzoek aan de productie