We hebben het natuurlijk al op menig nieuwsplatform voorbij zien komen, maar vanavond begint dan ein-de-lijk het nieuwe seizoen van De Bachelor. Dit jaar reizen we niet naar Zuid-Afrika maar naar het pittoreske Kroatië waar het de beurt is aan niemand minder dan Tony Junior om de ware liefde te vinden.

Het programma The Bachelor komt origineel uit Amerika en had zijn eerste seizoen in 2002. De show draait om een single bachelor die opzoek gaat naar zijn soulmate tijdens een romantisch avontuur. De deelneemsters krijgen de kans het hart van de bachelor te veroveren door met hem op date te gaan en te bewijzen dat zij de ware is.

Tony Claessens

Tony Junior, of eigenlijk Tony Claessens, is een Nederlandse DJ die door zijn edgy uiterlijk de hartjes van veel vrouwen sneller laat kloppen. De DJ geeft aan klaar te zijn voor ‘ware liefde’ en hoopt dit te vinden tijdens dit avontuur. Na een tumultueus liefdesleven weet Tony precies waar hij naar zoekt: een vrouw waarmee hij de komende 100 jaar samen kan zijn en met wie hij een gezin kan stichten.

Vanaf vanavond kunnen we iedere donderdagavond kijken naar maar liefst 20 prachtige vrouwen die de strijd aangaan om het hart van Tony Junior te veroveren. Of het sisterhood wordt of een grote bitch fight blijft nog een verassing. Wij kijken in ieder geval uit naar de nodige juice.

Gaby Blaaser

 

Vorig seizoen was het de beurt aan Gaby Blaaser om liefde te vinden tijdens het eerste seizoen van De Bachelorette. De Nederlandse actrice en realityster ging naar huis met de 26-jarige Joey van Herle. Echter bleek hun connectie niet sterk genoeg om zich stand te houden terug in Nederland.

Gaby heeft na het programma niet stilgezeten en is inmiddels dolgelukkig met haar nieuwe vlam. Op haar Instagram pagina deelt ze een foto samen met haar vriend, waar ze genieten van een romantische vakantie op het Spaanse eiland Ibiza.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Lees ook: Zo zag actrice Gaby Blaaser (34) er een paar jaar geleden uit