Het is al een tijdje geleden dat we het liefdesavontuur van Gaby Blaaser in De Bachelorette volgden. Inmiddels is Gaby gelukkig in de liefde, maar hoe gaat het met de mannelijke deelnemers? Wij zochten ze (2 jaar later) opnieuw op!

Joey Vanherle

Joey was de gelukkige man die het hart van Gaby wist te veroveren. Helaas was dit niet voor lange duur en eigenlijk wist Gaby al in het vliegtuig terug naar huis dat Joey enkel een vakantieliefde was. Autch! 

Joey is een van de weinige deelnemers van het programma die nog vrijgezel is. Of moeten we zeggen, alweer? Na het programma had de beste man een korte relatie met een prachtige blonde dame, maar dat lijkt alweer over te zijn. Het lijkt erop dat Joey druk nu vooral druk bezig is met zichzelf. Op zijn Instagram zien we vaan inspirerende teksten voorbij komen die je aanmoedigen om vooral lekker jezelf te zijn. En zo is het maar net.

Jethro Galung

Laatst schreven we al dat Jethro vader is geworden van een zoontje Bodhi. En nu blijkt het dat de beste man (samen met zijn vrouw Kelly Heruer) zijn eigen realityshow krijgt genaamd A Star Is Born. Jethro heeft kennelijk de smaak te pakken en houdt van de spotlights! De realityshow zal gaan over de reis van de zwangerschap tot de geboorte van zijn zoontje Bodhi. We hebben geen flauw idee of iemand überhaupt interesse heeft om dit te zien, maar dat terzijde.

Niek Marijnissen

Niek was de runner up en greep dus helaas nét naast de prijs. Echter lijkt het (als we zijn Instagram moeten geloven) dat het maar al te goed gaat met deze man. De Bredanaar zat na het programma niet stil want hij begon zijn eigen bedrijf Flesje Poppen én was te zien in het programma Like Me, I’m Famous. 

Kasper Paalman

Kasper stond eigenlijk een beetje bekend als de lolbroek van de groep. Nu lijkt het erop dat hij uiterst serieus is geworden! Kasper is namelijk samen met zijn nieuwe lover Iris naar Curaçao verhuisd. Wij vinden ook dat Kasper een enorme glow up heeft gehad na het programma. Zijn nieuwe kapsel doet wonderen!

Jordy Jahmal

Jordy heeft na zijn deelname aan De Bachelorette een nieuwe liefde gevonden: de sportschool. Als we zijn foto’s zien herkennen we hem bijna niet meer terug! Eerder schreven we al over de transformatie die Jordy is ondergaan, en inmiddels weten we ook waarom hij dit deed. Jordy deed mee aan een bodybuild wedstrijd waar hij eerste werd. Wat een beest!

Lees ook: Shocking! Zo lang moet Thomas samenblijven met de winnares van De Bachelor