De Bachelor met Fabrizio is net van start gegaan, en stiekem waren we super nieuwsgierig naar hoe de Belgische versie van het programma er aantoe zou gaan. Voor ons Dutchies was het wel lastig om de afleveringen te bekijken, maar daar komt nu verandering in. Vanaf nu kun je De Bachelor met Fabrizio gewoon op Videoland bekijken. YE-HES!

De Bachelor met Fabrizio komt naar Videoland

Eerder zochten we al voor jullie uit hoe jullie het Belgische seizoen van De Bachelor met Fabri konden kijken, maar gelukkig is dit niet meer nodig. Het was namelijk nogal een gedoe.. Het seizoen komt namelijk gewoon op Videoland te staan. Eindelijk kunnen we nu ook zien hoe de 29-jarige Fabrizio Tzinaridis opzoek gaat naar de liefde in dit prachtige avontuur. Wij zijn helemaal ready!

Nederlandse dames

Omdat er ook drie Nederlandse dames meedoen aan de Belgische Bachelor was het extra jammer dat we het programma niet (lees: moeilijk) konden bekijken. We zijn dan ook mega opgelucht dat we het seizoen gewoon kunnen bekijken. Waar de Nederlandse versie zich afspeelt in Mexico, verblijven Fabri en zijn dames in het prachtige Griekenland.

Wanneer?

Vanaf nu verschijnt er iedere donderdag een nieuwe aflevering van de Belgische Bachelor op Videoland. Dit terwijl we iedere woensdag kunnen genieten van de Nederlandse versie met Thomas van der Vlugt. Enne, als we het dan toch over Thomas hebben. Wat is hij leuk! We kunnen niet wachten om meer van deze twee Bachelors te zien en we hopen dat beide mannen de liefde gaan vinden.

Lees ook: N├║ al drama en achterdochtig gedrag in nieuwe seizoen van De Bachelor