Een gewone milkshake is ook maar zo gewoon. Het afgelopen jaar is de freakshake ontzettend populair geworden. Een freakshake is een extravagante over-the-top milkshake met heel veel toppings, zoals donuts, koekjes, ijs, cake, slagroom en snoepjes. Hoe meer hoe beter. Heel gezond is het niet, maar wel heel Instragram waardig en ontzettend lekker. Je kan de hele wereld over om bij verschillende cafés deze shakes te proeven, maar ook in Nederland zijn ze te bemachtigen. Bij ons loopt het water al in de mond!

Patissez – Sydney

Er wordt gezegd dat de mensen bij Patissez in Australië de bedenkers zijn van de beroemde freakshakes. In Sydney zijn de shakes razend populair.

Corner Bakery Amsterdam

Bij de Corner Bakery in Amsterdam kan je je tegoed doen aan de lekkerste zoete en hartige hapjes. De freakshakes zien er heerlijk uit en zijn de droom van iedere zoetekauw.


Ten One Ate – Melbourne

Ten One Ate is een 99,99% organisch café. En dat organisch ook lekker is, bewijzen ze wel met hun heerlijke Instagram account. De regenboog shakes zien er top uit!


ZinIn – Eindhoven

Nog een Nederlands plekje die de moeite waard is om een freakshake bij te drinken is ZinIn in Eindhoven. Je kan er ook terecht voor heerlijke ijssmaken.


Coney Waffle – New Jersey

Bij Coney Waffle is het motto “groot, groter, grootst”. Met zo’n freakshake hoef je de rest van de dag niet meer te eten.

Black Tap – Dubai

Bij Black Tap kan je je eerst tegoed doen aan heerlijke burgers om dan met een freakshake als toetje af te sluiten.


The Great British Cupcakery – Newcastle Upon Tine

De lekkerste én mooiste cakes en taarten kan je vinden bij The Great Britisch Cupcakery. Hun freakshakes zien er ook te lekker uit om te laten staan.


Bulls & Dogs – Amsterdam

Bij Bulls & Dogs vind je diverse freakalicious milkshakes. Wat dacht je van een Poco Coco Loco of Fantastic Caramel Frenzy.


Sugar Buns – Melbourne

Bij Sugar Buns verkopen ze honderden shakes per dag. Niet gek als je ziet hoe geweldig deze shakes eruit zien!


Fümé – Dubai

Bij Fümé in Dubai zetten ze gerust een hele cheesecake op je milkshake. Twee vliegen in een klap!


Nog zo’n lekkere zoete trend: cheesecake op een stokje.