Zijn jij en je vrienden niet vies van een verkleedfeestje? Dan mag een goed Halloween feest dit weekend niet ontbreken in je planning. Heb je nog geen idee waar je dit weekend naar toe moet? Wij zochten een aantal toffe feestjes in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht voor je uit waar jij kan shinen in je griezelige outfit.

Amsterdam Halloween Party

De Westerunie, Transformatorhal en de Westerliefde in Amsterdam vormen tijdens Halloween het toneel van intergalactische superhelden. In het Transformatorhuis gaan de heren van Kris Kross los met classics en 90’s/00’s hits. De Westerunie staat onder leiding van Benny Rodrigues en in de Westerliefde kun je je ei kwijt op smartlappen, karaoke en een live band. Alles wat je nog meer moet weten vindt je hier. 

A Mokum Halloween Story: Nightmare on Elementenstreet

De organisatoren van Fat Kids Cake en Mokum Halloween organiseren een groot Halloween-feest met een fijne gevarieerde line-up van techno en house dj’s. Het feest is geïnspireerd op de klassieke horrorfilms uit de jaren ’80. Kijk nog even snel de afleveringen van Stranger Things op Netflix en kom alvast in de sfeer. Maar wees wel snel met het scoren van een kaartje, het feest is bijna uitverkocht!

Halloween 1

Halloweezers in de Disco Dolly

Vier Halloween samen met je vrienden in de Disco Dolly in Amsterdam. Verwacht volgens de organisatoren een echt griezelig en spannend feestje met verlichte pompoenen, vampieren en skeletten. Extra spannend: Geza Weisz staat deze avond achter de draaitafel.

Happy Feelings Halloween Special

De Utrechtse Winkel van Sinkel wordt omgetoverd tot de engste en griezeligste muziektempel van het land. Van 90’s en 00’s hits tot disco en house; niks zal deze avond te gek zijn. Scoor je kaartje hier. 

Crazy Sexy Cool Halloween

Ga je tijdens Halloween liever met de heupen los? Dan is dit feestje in Rotterdam met een line-up vol latin house, EDM en urban dj’s er een die je niet mag missen. De Maassilo wordt tijdens dit event omgetoverd tot een ruimte vol monsters, bloedlustige vampiers en doorgedraaide zusters.

Halloween-feestjes-FEMFEM

Happy Halloween!