De laatste tijd is er veel negativiteit over het slikken van de anticonceptiepil. Vele artikelen raden je dan ook aan om per direct te stoppen met het slikken hiervan. De pil blijkt uit verschillende onderzoeken je libido te verminderen en het kan zorgen voor een depressie. Maar, wetenschappers beweren nu dat je intelligenter wordt door het slikken van de pil.

pil maakt slimmer

Verandering in de hersenen

Uit allerlei onderzoeken op onder andere de Universiteit in Salzburg blijkt dat je hersenen veranderen als je de pil slikt. Je communicatie skills worden beter, je onthoudt meer, bent socialer en je hersenen groeien zelfs. Ja, hersenen van vrouwen die de pil al enige tijd slikken, blijken 3% groter dan bij vrouwen die de anticonceptiepil niet slikken.

Communicatie skills

Slik jij de anticonceptiepil ook wel eens door? Dat is vanaf nu ook minder erg, want in je stopweek werken deze intelligente skills niet. Dus heb jij binnenkort een belangrijk evenement waarbij je moet netwerken? Slik dan die pil nog een extra weekje door, want je communicatie skills worden stukken beter!

Lees ook dit:

Heb jij met op nieuwe mensen afstappen? Zo niet meer.