Vorige week werd bekend gemaakt dat er maar liefst 26(!) vrouwen op zoek gaan naar liefde in het nieuwe seizoen van De Bachelor. Voor één van de deelnemers is dit echter geen nieuwe ervaring, zij deed namelijk al eens eerder mee aan een liefdesprogramma.

de-bachelor-2024-singles
Bron: De Bachelor

Oude bekende

Vorige week werden de nieuwe deelnemers bekend gemaakt van De Bachelor en één van deze ladies weet maar geen genoeg te krijgen van de liefde. We hebben het over Yvette Holleman. Yvette blijkt een oude tv-bekende, eerder deed ze mee aan de show Lang Leve de Liefde. In 2020 kwam ze voor het eerst op tv in de SBS-show, twee jaar later deed ze nog een poging, helaas heeft het niet helemaal gewerkt. Wel deed ze een opvallende onthulling over haar werk.

Yvette is grootgebracht tussen geiten, paarden, schapen en honden. Nu woont ze in Amsterdam en runt ze haar eigen bedrijf. Ze waardeert het als een man ook ondernemend is. Hij hoeft niet per se het type te zijn dat gewend is aan bewondering van vrouwen, maar ze zoekt wel iemand die moeite doet voor haar.

Het is niet nieuw dat een Nederlandse tv-bekende opnieuw meedoet aan een liefdesprogramma. Blijkbaar is een shot at love in een tv-show toch een interessante ervaring om mee te maken. Of zouden de programmamakers uit hetzelfde vijvertje vissen om potentiële liefdeskandidaten te vinden?

De Bachelor

Het nieuwe seizoen van De Bachelor laat niet lang meer op zich wachten. De show wordt opnieuw gepresenteerd door Monica Geuze, echter is er in dit seizoen wél een grote twist. Er gaan namelijk twee mannen op zoek naar een nieuwe liefde. Deze zoektocht vindt plaats in het prachtige Zanzibar en zal ongetwijfeld veel romantische momenten met zich meebrengen.

Het gaat in dit gloednieuwe seizoen om de vooraanstaande advocaat Paul (31) en vastgoedondernemer Rien (33). Er doen maar liefst 26 dames mee, die allemaal hun hart openstellen. Uiteindelijk gaan maar twee van die vrouwen de eindstreep halen. Hoewel, dat hopen we natuurlijk. De kans is aanwezig dat de ware er niet tussenzit. Maar met zó veel knappe dames, kunnen we ons dat niet voorstellen.

@videolandnl Dit jaar gaan we het he-le-maal anders doen! De Bachelor is vanaf 7 maart te zien. #DeBachelor ♬ origineel geluid – Videoland