Er zijn veel vrouwen die wel mee zouden willen doen aan de Bachelorette. Zoveel mannen waar je uit moet kiezen om op die manier je ware liefde te vinden, klinkt geweldig toch? Zo dacht een deelnemer van Echte Meisjes in de Jungle er in ieder geval wel over. Ze is nog maar net terug uit de jungle, maar Channah Koerten ziet zichzelf al helemaal staan met die rozen.

deelnemer EMIDJ nieuwe Bachelorette Hannah Koerten Sylvia Geersen
Bron: Videoland

Reality programma’s

We hebben Channah Koerten al in veel programma’s kunnen zien. We hebben haar leren kennen in Ex on the Beach, zagen haar daarna in Temptation Island en onlangs ook nog in Echte Meisjes in de Jungle. Nu heeft ze een eigen realityprogramma, een goedlopend YouTube kanaal met zelfs een video van haar bevalling er op. Maar zelfs na dat allemaal, is Channah nog lang niet klaar met voor de camera staan.

Channah haar ex-lover

Hoe het nu gaat tussen Channah en haar ex-lover Quentin liet ze weten in Realitea, de nieuwe online realitytalkshow van RTL Boulevard. Ze vertelde dit aan Farja Farvardin, die je ook wel kan kennen als Fawry not Sawry. “De kinderen zien hem regelmatig, hij doet leuke dingen met ze, en wij gaan nog goed met elkaar om dus dat is allemaal prima.”

De Bachelorette

Sinds de break-up met Quentin is er niet meer heel veel spannends gebeurd in het liefdesleven van Channah. En daar moet verandering in komen, vindt Fawry. Hij vroeg dus ook aan Channah of ze ooit zou meedoen aan De Bachelorette. Daar hoefde ze niet lang over na te denken en ze antwoordde volmondig: “Ja.”

“Dat zou ik heel erg leuk vinden. Ik heb nu geen relatie. Dus ik kan gewoon meedoen.” Het lijkt ons echt amazing om Channah als de volgende Bachelorette te zien. Dus Videoland, hopelijk snappen jullie de hint en geven jullie haar snel een belletje.

Lees ook: Van fillers tot een tandverlenging: dit heeft Channah Koerten aan zichzelf veranderd.