Het programma waar je niemand, maar dan ook écht niemand kunt vertrouwen, is about to begin. Aan een gloednieuwe editie van De Verraders Halloween doen dertien BN’ers mee, dus wij sommen de namen voor je op.

de verraders halloween
Bron: De Verraders Halloween

De Verraders Halloween

In De Verraders Halloween zijn volgens de programmamakers de missies en moorden intenser en bloederiger dan ooit. Het doel van het programma? Zoveel mogelijk zilver winnen in dit bloedstollende, psychologische spel. En dat allemaal terwijl de deelnemers geen idee hebben, of ze elkaar kunnen vertrouwen. Want hoe weet je of die ene leuke BN’er, waar jij al vanaf het begin een bondje mee hebt gevormd, niet stiekem een verrader is? Precies, je kan het echt niet weten.

Deze BN’ers doen mee

Presentator Frank Evenblij zal de presentatieklus op zich nemen. De dertien BN’ers die we in het programma gaan zien, zijn Monica Geuze, Katja Schuurman, Fajah Lourens, Guido Weijers, Jayjay Boske, Bente Fokkens, Bertie Steur, André Dongelmans, Eva Koreman, Bokoesam, Pepijn Lanen, Tim den Besten en Rob Goossens.

Enne, als we RTL mogen geloven, wordt het een héél heftig seizoen. “Het tweede seizoen is bloederiger dan ooit: gevaarlijke missies, verleidelijke vallen en geheimzinnige bondjes”, stellen de programmamakers. “Vanaf de eerste aflevering wordt de toon meteen gezet en zijn de deelnemers continu op hun hoede. Letterlijk niemand is te vertrouwen en de angst tijdens de missies is groter dan ooit. Zelfs de eenvoudigste missies veranderen in bloedstollende uitdagingen waarin alleen de scherpste breinen overleven.”

Begindatum De Verraders

De eerste aflevering laat nog even op zich wachten, aangezien we pas vanaf 30 september van De Verraders Halloween kunnen genieten. Het programma heeft zes afleveringen en is vanaf 30 september iedere week te streamen bij Videoland. De eerste aflevering is op 30 september om 22.55 eenmalig te zien bij RTL 4. Durf jij te kijken?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)