In de steeds veranderende wereld van sociale media, blijft er toch wel één naam die iedereen kent: Monica Geuze. Wat begon als een avontuur op YouTube is uitgegroeid tot een indrukwekkende carrière als presentatrice en onderneemster. Met haar charme en ijver heeft Monica niet alleen harten veroverd, maar ook een aanzienlijk vermogen vergaard dat veel mensen zullen doen verbazen.

Vermogen Monica Geuze
Bron: @monicageuze

Monica Geuze

Een recent onderzoek, uitgevoerd met inzichten van experts zoals Aran Bade, Rob Goossens, Roos Reedijk en zelfs Fawry Not Sawry, heeft het bedrag aan financiële succes onthuld: een verbluffende zeven miljoen euro (!). Deze verbazingwekkende som is niet uit de lucht komen vallen. Maar het resultaat van haar inspanningen als meesterbrein achter onder andere YouTube-video’s, een lucratief Videoland-contract ter waarde van 200.000 euro per jaar, Sophia Mae-kaarsen die voor 34 euro per stuk de deur uitvliegen, en last but not least, haar grappige podcast in samenwerking met niemand minder dan Kaj Gorgels, wat haar een jaarlijks inkomen van 100.000 euro oplevert.

Uitgaves

Natuurlijk staat tegenover elke financiële triomf een zekere mate van financieel genot. Monica, een vrouw die leeft volgens haar eigen stijl, geeft gul uit aan haar passies en wensen. Zo heeft ze onlangs een fonkelnieuwe auto verwelkomd in haar garage, een Range Rover met een prijskaartje van ongeveer 150.000 euro. En laten we de prachtige handtassen ter waarde van zo’n oogverblindende 20.000 euro en het grachtenpand in hartje Amsterdam niet vergeten. Maar wie kan haar dit kwalijk nemen? Met een totaalvermogen van 7 miljoen euro is Monica Geuze duidelijk geen onbekende als het aankomt op het genieten van de vruchten van haar harde werk.

Dat we versteld blijven staan van Monica’s constante groei en uitbreiding in de entertainmentindustrie in een feit, maar één ding blijft zeker: haar succes is niet alleen een getuigenis van haar digitale invloed, maar ook van haar ondernemerschap. Of ze nu vlogt, presenteert, ontwerpt of gewoon zichzelf is, Monica Geuze blijft een voorbeeld voor aspirant-influencers en een herinnering dat hard werken en passie vruchtbare grond kunnen zijn voor financiële glorie.