Het afgelopen seizoen was voor Jari en Nena extra bijzonder. De twee deden allebei als single mee aan Temptation Island: Love or Leave, maar eindigden na de opnames van het programma bij elkaar. Er was sprake van liefde op het eerste gezicht en nog steeds zijn de twee happy together. De relatie tussen de twee is zelfs zó sterk dat ze een relatietest naar eigen zeggen wel aankunnen.

jari nena
Bron: @jarihellegers

Meedoen aan Temptation Island als koppel

Meedoen als single aan Temptation Island is een leuke ervaring. Zo krijg je een gratis reisje, maak je vrienden voor het leven én vind je misschien wel een nieuwe liefde. Maarre, meedoen aan Temptation Island als koppel? Dat is in onze ogen wel iets anders. Veel relaties overleven het tv-programma niet, dus het is niet zomaar een spelletje waar je aan meedoet.

Jari en Nena, die nog maar een tijdje samen zijn, zien een deelname als koppel wel zitten. In een interview met Cosmopolitan laten de twee namelijk weten of ze ooit terug willen keren in het programma Temptation Island. “We zien het allebei wel als een uitdaging om daar als koppel aan mee te doen”, stellen ze.

Plannen voor de toekomst

Behalve een deelname aan Temptation Island, hebben de twee nog meer spannende plannen voor de toekomst. Zo willen ze samen een grote reis maken en wil Jari aan de weg timmeren als volkszanger. Ook Nena heeft exciting plannen voor de toekomst, zij verschijnt namelijk binnenkort in een nieuw programma. “Hoewel ik er nog niet heel veel over kwijt mag, kan ik wel vast vertellen dat ik daar wel uit de kleren ga”, stelt ze geheimzinnig. Wij zijn héél benieuwd.