Heel fijn nieuws op deze zonnige maandagochtend: de gloednieuwe Islanders zijn bekend! We moeten nog heel even geduld hebben tot het gloednieuwe seizoen van de serie uitgezonden wordt, maar we kunnen alvast kennis maken met de 12 knappe singles die we in het programma terug gaan zien. Wij stellen ze aan je voor.

Sunita

De 21-jarige Sunita is model. Haar vriendinnen noemen haar ook wel ‘Soe’, ‘zunnetje’ of ‘sunshine’ en hoewel dit zonnetje in huis zichzelf niet echt omschrijft als flirt, heeft ze over het algemeen genoeg aan haar stralende glimlach om de mannen om haar vinger te winden. De beauty is op zoek naar een avontuurlijke man. 

Sunita
Sunita

Amandine

De ambitieuze Amandine kan niet wachten om de liefde te vinden. Ze zoekt een lieve man met een badboy-uiterlijk en een groot hart voor dieren. De Vlaamse heeft nog nooit echte liefde gevoeld, maar kan niet wachten om dit te ontdekken. 

Amandine
Amandine

Tene

Je hebt niet veel nodig als je net zoveel uitstraling hebt als Tene. Deze goedlachse powervrouw met een missie, zoekt een man die haar op een voetstuk plaatst en haar in de watten legt. Deze 26-jarige lady wordt snel verliefd, maar is inmiddels ongeveer twee jaar single en ready to mingle. Tene droomt van een succesvolle modellencarrière en wil een inspiratie zijn voor andere meiden met alopecia.

Tene
Tene

Manon

Manon is een echte dierenliefhebber. Ze zoekt een echte gentleman om verliefd op te worden, iemand die de deur voor haar openhoudt en haar jas helpt aan te doen. De 23-jarige Vlaamse blondine hoopt op een lover die niet bang is om het initiatief te nemen, haar met zijn glimlach kan laten smelten en samen met haar de honden uit wil laten.

Manon
Manon

Kimbery

De 24-jarige Kimbery uit het Belgische Melsele heeft al aan verschillende Missverkiezingen meegedaan en nam in 2020 dan eindelijk als Miss Exclusive het kroontje mee naar huis. Kimbery houdt haar ogen wijd open in haar zoektocht naar die ene lange man met bruine lokken, een knap koppie en een verzorgd uiterlijk.

Kimbery
Kimbery

Aan DM’s, berichtjes en dates heeft de knappe Fé geen gebrek, maar ze loopt haar droomman liever tegen het lijf in het échte leven dan dat ze er urenlang mee moet chatten via dating-apps. Mocht Fé haar soulmate van over de Belgische grens komen, dan is dat geen probleem. Ze switcht haar accent probleemloos naar het Vlaams.

Fé

Gideon

Als internationaal model de 25-jarige Gideon al in de Italiaanse Vogue en sleepte hij een internationale Nike-campagne in de wacht. Gideon kijkt bij de zoektocht naar zijn droomvrouw vooral naar het innerlijk. Daarnaast is het belangrijk dat zijn lover begrijpt dat hij voor zijn werk de hele wereld rondreist en dus vaak van huis is. Hier liepen zijn eerdere relaties vaak op stuk. Gideon is een grappige gangmaker die wil laten zien dat je ook met vitiligo de liefde van je leven kan vinden op Love Island. 

Gideon
Gideon

Mehti

Deze grote, stoere knuffelbeer is bezig met de laatste loodjes van zijn hbo-opleiding en in de toekomst hoopt hij als selfmade man een succesvolle onderneming te starten. Mehti heeft een hekel aan mensen die liegen en niet zichzelf durven te zijn. Hij gaat het hele eiland afspeuren naar een slimme, zorgzame dame die hem support en die geen blok aan zijn been is. 

Mehti
Mehti

Merijn

Zeg je Brabantse gezelligheid? Dan zeg je: Merijn! Deze gespierde energiebom is pas 21 jaar, maar heeft nu al een een succesvol eigen elektrobedrijf. Op Love Island hoopt hij een spontane brown-eyed-beauty aan de haak te slaan met wie hij op lekker actieve dates kan.

Merijn
Merijn

Lennert

De 24-jarige, sympathieke Lennert komt uit de Belgische stad Sint-Niklaas. Als je hem voor het eerst ziet, denk je misschien dat hij een bad-boy is, maar niets is minder waar. Lennert is niet bang om zijn gevoelens uit te spreken en kan goed een luisterend oor bieden. Hij zoekt een dame die mooi van binnen én van buiten is.

Lennert
Lennert

Marvin

De knappe Marvin heeft zijn leven goed op orde. De ambitieuze Vlaming is 28 jaar, heeft een eigen vastgoedkantoor in Antwerpen, en ziet er altijd piekfijn uit. Omdat Marvin’s zaak voor hem altijd op één stond, heeft hij in zijn twenties nooit eerder nagedacht over een lange termijnplan voor zijn liefdesleven. Op Love Island hoopt hij zijn soulmate te ontmoeten. 

Marvin
Marvin

Jules

Jules is zich ervan bewust dat hij niet de breedste schouders of de hardste sixpack zal hebben op Love Island, maar dit compenseert hij ruimschoots met zijn droge humor en zijn geavanceerde versier-tactieken. Als er op Love Island een kleine Latina rondloopt die zijn vibe weet te matchen, dan zou dat zomaar eens zijn eerste echte liefde kunnen worden. 

Jules
Jules

Vanaf 11 juli gaat het nieuwe Love Island-seizoen op Videoland van start. Vanaf dat moment kunnen we dagelijks genieten hoe de knappe Islanders op zoek gaan naar de liefde. En uiteraard luidt ook dit seizoen de vraag: wie gaat er uiteindelijk met het gigantische bedrag van €25.000 naar huis?

Lees ook: Love Islands Lisa had een relatie met deze 53-jarige Vlaamse acteur