Trouwen met iemand die je nog nooit in het echt hebt ontmoet? Ons niet bellen. Toch zijn er flink wat mensen die dit avontuur wél aan durven te gaan. Wij stellen de deelnemers van het nieuwste seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake aan je voor!

MAFS deelnemers married at first sight
Bron: Married at First Sight

Married at First Sight: Match or Mistake

Met een volstrekt onbekend persoon het huwelijksbootje instappen? Het is een behoorlijke gok. In het allernieuwste seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake zien we twaalf deelnemers die dit bizarre avontuur tegemoet gaan. In het tweede seizoen van dit programma geven singles, die door experts aan elkaar gekoppeld zijn, elkaar het jawoord. En dan moeten ze er vervolgens achter komen of dit een succesverhaal gaat worden…

Door de ‘Match or Mistake’ toevoeging aan het programma, worden de kersverse koppels nog meer op de proef gesteld. Hierbij speelt namelijk niet alleen de vonk tussen het stel een rol, maar ook de dynamiek tussen de groep aan deelnemers is heel erg belangrijk. Tijdens de ceremonies moeten de koppels alles op tafel gooien. Gaan ze door met het experiment of is er geen liefde meer aanwezig? En geloof ons, dat zorgde in het vorige seizoen voor behoorlijk wat drama en pittige break-ups. Remember het verhitte gesprek tussen Toychyro en Laury?

Deze singles doen mee

De singles die dit spannende avontuur aangaan, zijn inmiddels bekend. Welke mannen en vrouwen een koppel met elkaar gaan vormen, is nog niet duidelijk, maar stiekem zijn wij in ons hoofd al aan het matchen geslagen. Benieuwd? Wij stellen ze aan je voor.

Marissa (26 jaar)

married at first sight match or mistake marissa
Marissa

Marissa is eigenaresse van een beauty- en schoonheidssalon uit Langweer, geniet van sporten en is regelmatig bij haar eigen paard te vinden. Ondanks haar drukke onderneming, maakt ze nog steeds tijd vrij voor ontspanning en haar vrienden. De nuchtere Friezin weet wat ze wil en dat is liefde. Ze is op zoek naar haar perfecte match en geeft zich volledig over aan dit liefdesavontuur.

Ginger (32 jaar)

married at first sight match or mistake ginger
Ginger

Ginger is afkomstig uit Heemstede en werkzaam als KNF-laborant. Ze past zich gemakkelijk aan in groepsverband en is een echte sfeermaker. Maar als ze het ergens niet mee eens is zal ze dit zeker niet verbergen. Deze vrolijke meid houdt van lol trappen en gezelligheid en hoopt tijdens dit avontuur haar perfecte levenspartner te vinden.

Manuela (25 jaar)

manuela married at first sight match or mistake
Manuela

Manuela woont in het Belgische Lommel en is naast marketeer een lieve en loyale moeder van twee kinderen. Ze staat bekend om haar doorzettingsvermogen en temperamentvolle karakter. Ze is zeker niet op haar mondje gevallen en gaat dan ook geen uitdaging uit de weg. Manuela kan niet wachten op dit avontuur en grijpt deze kans op liefde met beide handen aan.

Rosa (27 jaar)

rosa married at first sight match or mistake
Rosa

Rosa heeft een sterke band met haar familie en gaat met haar vriendinnen regelmatig op zoek naar de leukste restaurantjes en barretjes. In haar vrije tijd zoekt ze graag de zon op in Ibiza, maar geniet ze er ook van om weer heerlijk thuis te zijn. Ze zorgt er dan ook te allen tijde voor dat niet alleen haar stulpje, maar ook zijzelf er tiptop verzorgd uitziet. Met haar positieve energie stelt Rosa zich volledig open voor dit avontuur vol liefde.

Wendy (35 jaar)

wendy married at first sight match or mistake
Wendy

Wendy is een spontane en zorgzame vrouw van 35 jaar oud uit Almere, werkt als backoffice medewerker en woont samen met haar 12-jarige zoon. Ze is een sfeermaker, houdt van gezelligheid en kan zich makkelijk aanpassen in diverse situaties en weet ook erg goed wat ze wil. Wendy is een echte dierenvriend en heeft naast twee katten ook een hond waar ze dol op is. Ze heeft haar leven helemaal op orde, maar mist nog één ding en dat is de liefde van haar leven.

Victoria (26 jaar)

victoria married at first sight match or mistake
Victoria

Victoria is afkomstig uit Spijkenisse werkt als finance-trainee. Ze is super hecht met haar familie en vrienden en vindt het dan ook heel belangrijk dat haar toekomstige man bij hen in de smaak valt. Ze is ruimdenkend en zoekt dit ook in een partner. De sociale Victoria is altijd op zoek naar een nieuw avontuur en springt nu volledig in het diepe voor het vinden van haar liefde.

Jack (29 jaar)

jack married at first sight match or mistake
Jack

Jack is een 29-jarige online coach en persoonlijke begeleider uit Arnhem die vijf á zes dagen per week in de sportschool te vinden is. Als hij ergens zijn zinnen op zet dan gaat hij er volledig voor. Mensen kunnen altijd bij hem terecht met hun verhaal en als hij het er ergens niet mee eens is dan windt hij daar geen doekjes om. Jack heeft zijn leven op orde en het enige wat hij nu nog zoekt, is de perfecte partner om zijn leven mee te delen.

Olivier (31 jaar)

olivier married at first sight match or mistake
Olivier

Olivier is een gevoelige en zeer attente man. Hij is graag bezig, want naast dat hij actief is als model en videograaf, houdt hij ook van klussen. Olivier gaat geen uitdaging uit de weg en is op bepaalde vlakken zeer gedisciplineerd. Hij verwacht dat zijn match hem daarin volledig ondersteuning in geeft. Olivier heeft vooral veel zin om een sprong in het diepe te wagen en op zoek te gaan naar zijn liefdesmatch.

Silio (30 jaar)

silio married at first sight match or mistake
Silio

Silio is vader van twee kinderen uit Tilburg, werkt als vestigingsmanager van een uitzendbureau. Silio is een fanatiek voetballer en houdt van de competitie die hierbij hoort. Hij is een sociale jongen die houdt van gezelligheid, alleen op liefdesgebied ontbreekt voor hem nog de perfecte match. Hij heeft hard gewerkt voor waar hij nu staat en hoopt hier de liefde te vinden.

Jeroen (41 jaar)

jeroen married at first sight match or mistake
Jeroen

Jeroen komt uit Groesbeek, is een extraverte en vrolijke man die graag gezellige mensen om zich heen heeft. Naast zijn baan als begeleider in de gehandicaptenzorg, ontwerpt hij sneakers samen met zijn klanten. Jeroen zit vol energie, geniet van het leven en hoopt de liefde van zijn leven te vinden om samen mooie momenten mee te kunnen maken.

Roy (31 jaar)

roy married at first sight match or mistake
Roy

Roy is afkomstig uit Voorburg en is een echt gezelligheidsdier. Hij neemt zijn verantwoordelijke taak als handhaver serieus en houdt zich buiten werkuren graag bezig met muziek en het sleutelen aan auto’s. Roy gaat lachend en vol positieve energie door het leven en zal er alles aan doen om het zijn liefdesmatch naar haar zin te maken.

Jeff (27 jaar)

jeff married at first sight match or mistake
Jeff

Jeff woont op Texel en is gastheer in de horeca. Hij brengt graag veel tijd door in de sportschool zodat hij zowel fysiek als mentaal topfit blijft. Hij is een sympathiek persoon, zit altijd vol met energie en heeft ook een hele gevoelige kant. Jeff heeft een grote passie voor muziek en kan niet wachten om deze met zijn liefdesmatch te delen.

Married at First Sight: Match or Mistake is vanaf 19 september bij Videoland te streamen. Er verschijnt iedere dinsdag en woensdag een gloednieuwe aflevering!