Ze zeggen wel eens dat na een break-up een glow-up komt. Dit bleek ook zo te zijn bij Delphine uit Temptation Island. Na haar deelname aan het programma verloor ze namelijk 20 kilo. Op Instagram deelt ze de before- en afterfoto’s van haar afvalproces, wow!

De glow-up van Delphine

Delphine’s relatie met Bert was behoorlijk toxic. Zo deed ze er alles aan om haar partner Bert te controleren. Van het ophangen van camera’s tot een trackingapp op zijn telefoon. De relatie van Bert en Delphine overleefde Temptation Island dan ook niet. Of haar liefdesverdriet de reden is dat Delphine enorm veel gewicht heeft verloren, dat weten we niet. Het kan ook een gevalletje revenge zijn. Delphine is terug op de markt en moet opnieuw haar charmes in de strijd gooien om een man aan de haak te slaan. En natuurlijk gaat dat makkelijker als je je confident voelt.

Before- en afterfoto’s

Het gezegde ‘after a break-up comes a glow-up’ geldt zeker voor Delphine. We herkennen haar haast niet meer terug. Nu blijkt het dat Delphine 20 kilo is afgevallen, wow! Dit deed ze door een zogeheten ‘appeldieet’ te volgen.

temptation's-delphine-afgevallen-before-after

Het appeldieet

Oke, Delphine viel dus 20 kilo af door een appeldieet. Wat houdt dat nu precies in? Het appeldieet wordt gepromoot als een van de simpelste diëten waarmee je snel af kunt vallen. Nu zijn wij zelf behoorlijk anti-dieet, en geloven we dat je gemakkelijk vet kunt verliezen zonder een dieet te volgen. Maar voor degene die nieuwsgierig zijn naar hoe afvallen met appels werkt, hebben wij het uitgezocht. Het dieet is eigenlijk heel simpel: eet een appel voor iedere maaltijd. Hierdoor zal je sneller verzadigd zijn (waardoor je minder snel te veel eet) en help je je stoelgang een handje. Volgens onderzoek zou je ook minder honger hebben als je appels eet.

Als we het zo lezen, klinkt het zo extreem nog niet. En kennelijk lijkt het ook nog eens zijn vruchten af te werpen. Je moet wel van appels houden ;).

Lees ook: Bert smeekte Delphine om terug te komen bij hem na Temptation Island