Afgelopen week zijn Ronnie Flex en Demi de Boer vader en moeder geworden van hun eerste kindje samen. Het stel liet al eerder weten dat het een meisje zou worden, en na de bevalling werd eindelijk de naam van de kleine bekend gemaakt, Rémi Ayoki Plasschaert, door een enorm zoete foto op Ronnie’s Instagram pagina.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door NORI (@ronnieflex)

Het dochtertje van Ronnie Flex

Ronnie is nu voor de tweede keer vader geworden, had hij namelijk al een super schattig dochtertje, genaamd Nori, met DJ Wef. Ondanks dat de twee niet meer samen zijn, regelen ze het ouderschap goed. Nori heeft er nu dus een zusje bij gekregen! En we gokken dat Rémi minstens net zo schattig als Nori gaat zijn (ook al weten we niet hóé dit mogelijk is).


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door NORI (@ronnieflex)

Hoe hebben Ronnie en Demi elkaar ontmoet?

Een jaar nadat Ronnie vader werd van zijn eerste dochter Nori, liep hij Demi de Boer (dochter van oud-voetballer Frank de Boer) tegen het lijf. Ronnie was vaak te vinden in de winkel waar Demi werkte, en besloot op een dag om de stoute schoenen aan te trekken. Hij vroeg Demi mee op date naar een festival. The rest is history…

Demi’s lichaam na de bevalling

Een paar maanden na de eerste date maakten de twee hun relatie Insta official. En dat betekent a lot. Inmiddels zijn Ronnie en Demi de trotse ouders van hun schattige dochtertje Rémi en liet Demi op Instagram een foto zien van haar post-baby body. En wow! Van haar baby belly is nauwelijks meer iets te zien.

Schermafbeelding 2021-11-03 om 08.51.28
Instagram Demi de Boer

Laten we even duidelijk zijn, de hele race om zo snel mogelijk je lichaam van vóór de bevalling terug te krijgen is de grootse BS ooit (en waarschijnlijk ook de reden dat zo veel vrouwen struggelen met hun lichaamsbeeld en eigenwaarde). Maar we zijn nu eenmaal obsessed door post-baby bodies en dagelijks verschijnen er weer tientallen artikelen op het internet over de status van een celeb’s haar lichaam na de zwangerschap, inclusief de hashtags #diet #fitness en #weightloss. Geloof daarom niet alle foto die je op het internet ziet van celebs die claimen dat ze na één dag hun buikje kwijt zijn. In het echte leven gaat het er namelijk heel anders aan toe.

Schermafbeelding 2021-11-03 om 08.51.01
Instagram Demi de Boer

Deze foto laat zien wat de juiste angle kan doen. Don’t let the internet fool you.

Lees ook: Ronnie Flex wordt voor de tweede keer vader