Niet één maar twee keer baby nieuws vandaag! Want naast supermodel Ashley Graham verwacht ook rapper Ronnie Flex zijn tweede kindje. Dit meldde hij vandaag op zijn Instagram. Hij plaatste een prachtige foto van zijn vriendin Demi de Boer op zijn profiel waarin enkel haar silhouette te zien is inclusief een klein buikje. Lief!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door NORI (@ronnieflex)

Demi de Boer

Demi de Boer, jawel dochter van Ronald de Boer, en de rapper zijn al een tijdje samen. We snappen wel dat Ronnie voor haar is gevallen want wát is ze knap! Op Instagram deelt ze regelmatig kiekjes van zichzelf waarop ze in bikini te zien is. Ja, hallo?! Dat zouden wij ook doen als we dát lichaam hadden!

Baby girl

De twee weten al dat het een meisje gaat worden. Dit schrijft Demi de Boer onder haar foto op Instagram. Het stel heeft sinds 2019 een relatie en vullen elkaar enorm goed aan. Ronnie vertelde eerder aan Radio538 dat ze alles is wat hij níet is. Wanneer hij zich verslaapt, maar zij hem wakker en wanneer hij koffie nodig heeft, staat deze al klaar. Demi is heel erg zorgzaam: een hele fijne eigenschap voor een mommy to be! 

Opnieuw vader

Het is niet de eerste keer dat de rapper vader wordt: hij heeft al een dochtertje genaamd Nori uit een vorige relatie met DJ Wef. Een échte relatie hadden de twee echter niet, wat zorge voor een hoop (!) ellende en negatieve reacties.

Wij wensen Ronnie en Demi enorm veel geluk toe samen!

Lees ook: Ashley Graham opnieuw zwanger!