Demi de Boer vond dat het wel weer eens tijd was voor wat verandering in haar leven. Zo is op haar Instagram te zien dat ze haar blonde coupe weer zat was. Hoe cool is haar nieuwe roze haarkleur!?

Wie is Demi de Boer?

Demi de Boer, die je ook wel kan kennen als de dochter van oud-voetballer Ronald de Boer, heeft een relatie samen met Ronnie Flex. Die twee hebben sinds november 2021 samen een dochtertje gekregen. Demi wordt tegenwoordig niet alleen nog gezien als ‘de dochter van’ en ‘de vriendin van’ maar zo te zien heeft ze het op haar Instagram goed voor elkaar met zo’n 130.000 volgers.

Demi en Ronnie hebben samen een kindje

Demi en Ronnie flex hebben sinds november hun eerste kindje samen. Hun dochtertje heeft de bijzondere naam Rémi Ayoki gekregen. Zo schrijft Ronnie Flex trots bij een post die hij deed op Instagram: “Welkom in ons warme thuis, je moeder en grote zus en ik houden heel veel van jou. En we blijven bij je, voor altijd en daarna.” Demi de Boer heeft zelf ook met trots een Instagram foto van hun pasgeboren dochtertje Rémi. Onder de post plaatste zij: “Rémi Ayoki, 1-11-2021, We love you, @ronnieflex we did that”

Gewaagde nieuwe haarkleur

Demi de Boer vond dat het wel weer eens tijd was voor verandering. De blondine koos ervoor om haar blonde lokken roze te verven. Dit was te zien op een Instagram foto die Demi heeft geplaatst. Zo heeft ze onder de foto verschillende roze emoji’s gezet. Naast dat wij het Demi super goed vinden staan hebben veel mensen ook een reactie achtergelaten: ‘love it’ en verder worden er vooral heel veel hartjes ogen gereageerd. Wij vinden dat ze haar nieuwe look rockt! 

Lees ook: Demi de Boer is haar baby belly al na één dag kwijt