Demi Lovato heeft gezegd dat ze een “extraterrestrial”wat wij benoemen als buitenaards wezen, zou daten omdat ze moe is van mensen en hun bullshit. 

Demi is klaar met mensen en wil daten met een alien

De 29-jarige zangeres Demi Lovato, wie eerder sprak over haar prachtige ontmoeting met een UFO, maakte ook al grappen over het feit dat ze meditatie zou gebruiken om met een buitenaards wezen in contact te komen. Op Facebook ging Lovato in gesprek met Becky G in een aflevering van Face to Face with Becky G, en grapte ze dat ze op date zou gaan met een buitenaards wezen. Dit is was Lovato letterlijk zei: “Absolutely, I’m so tired of humans and their human bulls**t. I’m so over it… bring me an ET,” voordat ze vertelde dat deze ervaring out of this world zou zijn.

Volgens Demi Lovato zijn er “aliens” op aarde

Lovato komt met een nieuwe 4-delige documentaire genaamd, Unidentified With Demi Lovato, waarin ze opzoek gaat naar de waarheid achter het “UFO fenomeen”. Demi gelooft dat er meer is dan wat er enkel op onze planeet afspeelt, en wil haar vrienden en familie ervan overtuigen dat buitenaardse wezens (wij noemen ze aliens) bestaan. Volgens Demi lopen ze zelfs al op de aarde rond!

In de docu praat Demi met wetenschappers en mensen die zeggen UFO’s te hebben gezien, één van hen is haar zus Dallas en vriend Matthew Scott Montgomery.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Demi Lovato (@ddlovato)

Het verboden woord

Toch gebruikt Lovato het woord “alien” zelf niet. Volgens haar zou het denigerend zijn. Wetenschapper Neil deGrasse Tyson reageerde op dit statement door te zeggen dat aliens geen gevoelens zouden hebben. Tyson geeft aan dat we niet weten wat er omgaat in de hoofden van de wezen die op de andere planeet leven. Als je toch naar aliens wilt refereren, dan kun je het beste het woord “space aliens” gebruiken.

Lees ook: Demi Lovato open over gezondheid struggles in nieuwe documentaire