Al eerder zagen we in de documentaire Simply Complicated veel over het leven van Demi Lovato. Ze vertelde ze over haar tijd bij Disney en haar eetstoornis. Maar ook daarna is er veel gebeurd in het leven van de zangeres. In haar nieuwe documentaire Demi Lovato: Dancing with the devil, blijft niks onbesproken. In de trailer is te zien dat ze openhartig vertelt over haar overdosis.

@demilovato
@demilovato

Documentaire

Inmiddels is de trailer voor de documentaire te zien op Youtube. In de trailer van 2 minuten en 43 seconden wordt al snel duidelijk dat álles boven tafel gaat komen. Niet alleen de details over haar overdosis en de tijd in het ziekenhuis komen naar voren, maar ook de momenten die hebben geleid tot dit punt. Tijdens het opnemen van de documentaire is alles over deze periode vertelt, door iedereen die op dat moment in het leven van Demi was.

Er zijn interviews te zien met onder andere: vrienden, familie, Christina Aguilera en Elton John. Demi wil eerlijk en open zijn, alles vertellen wat er is gebeurd en de wereld bewust hiervan maken. Aan het eind van de trailer zien we een sterke vrouw, die klaar is om het leven opnieuw bij de hoorns te grijpen. De documentaire zal te zien zijn als 4-delige serie op Youtube. Dit is wat Demi erover deelt op haar Instagram:

”I’ve been holding #DemiDWTD incredibly close to my heart, and now it’s time to share an inside look. This is only a short preview of what is to come… Join me on March 23 for the premiere on @Youtube 💗”

Overdosis

In de eerdere documentaire vertelde de zangeres over haar verleden met drugs en alcohol. Deze docu was een teken om te laten zien dat ze er helemaal klaar mee was, ze was inmiddels al 6 jaar clean. Tot het in 2018 toch mis ging. Lovato nam een overdosis, zo ernstig dat ze in het ziekenhuis belandde. Na de overdosis was het niet voorbij met de gezondheidsproblemen.

In de tijd na de overdosis heeft ze drie beroertes en een hartaanval gehad. “Ik heb drie beroertes en een hartaanval gehad. De artsen zeiden dat ik nog maar vijf tot tien minuten had.” vertelt ze. Ook haar vrienden en familie vertellen in de documentaire vol emotie over hun gevoelens tijdens deze stressvolle periode. De docu is vanaf 23 maart te zien op Youtube.

Lees ook: Snelle wordt de eerste artiest met een eigen Netflix-documentaire