De derde date is een make or break op weg naar een relatie. Mochten jij en je crush hier beland zijn, dan is dit zeker een mijlpaal! Het klinkt misschien als iets kleins maar dit kan zo maar de allesbeslissende date zijn. Hier is waarom:

Wij houden van de derde date! Je hebt al twee leuke dates gehad met deze persoon dus je weet dat er enige vorm van interesse is van beide kanten. Misschien heb je elkaars lippen al wel geproefd of meer (we zullen hier niet in details treden). De derde date is hét moment om dieper te gaan en elkaar nog beter te leren kennen.

@Pinterest
@Pinterest

De allesbeslissende date

Helaas hebben we niet de magische formule voor het tot een succes brengen van de derde date. Maar, we zouden FEM FEM niet zijn als we je op zijn minst niet van een paar tips voorzien – zo flauw zijn we dan ook weer niet.

Als je opzoek bent naar je soulmate in plaats van enkel een summer fling is de derde date essentieel. Als je bij de derde date nog geen ~chemistry~ voelt, is er een grote kans dat dit ook niet meer gaat komen. Misschien is het een beter idee dat jullie verder gaan als vrienden.

Casual daten of serieuze relatie

De derde date staat helemaal in het teken van het creëren van duidelijkheid voor beide partijen. Zorg ervoor dat je de intenties van de ander goed in beeld krijgt. Misschien staan jullie wel lijnrecht tegenover elkaar wanneer het aankomt op onderwerpen als kinderen, geld en geloof. Wel handig om even uit te zoeken vóórdat je met elkaar in het huwelijksbootje stapt. Wees daarom niet bang en stel deze belangrijke vragen.

Daarnaast is dit ook hét moment om te vragen waar de ander naar opzoek is. Wil deze persoon het casual houden of een serieuze band opbouwen? Wanneer jullie hierin verschillen kan het slimmer zijn om de romance vroegtijdig af te kappen. De kans is namelijk meer dan aanwezig dat er iemand gekwetst gaat worden. Autch!

stel date
@Pinterest

De eerste keer

Voor velen is de derde dat het moment waarop je voor het eerst met elkaar naar bed gaat. No pressure! Dit hoeft helemaal niet. De reden dat dit meestal op de derde date gebeurt is omdat beide personen er dan zeker van zijn elkaar aantrekkelijk te vinden.

Lees ook: Dit is hoeveel je van jezelf moet laten zijn tijdens de eerste paar dates