We can’t wait! Emily is Paris komt met een nieuw seizoen en wat ons betreft kan deze niet snel genoeg online komen. Er zijn al verschillende dingen bekend over het nieuwe seizoen. Wij vertellen je alles wat we weten over het derde seizoen van Emily in Paris. 

derde seizoen van emily in paris

 

Het derde seizoen van Emily in Paris

Het tweede seizoen staat nog maar net online. Obviously hebben wij deze allang weer uitgekeken, dus kom maar op met dat derde seizoen van Emily in Paris. We zijn veel te benieuwd wat er gaat gebeuren na de cliffhanger van de laatste aflevering. Welke keuze gaat ze maken? Kiest ze voor een leven in Parijs of gaat ze terug naar Chicago? De cast en crew zijn in ieder geval enthousiast, maar Netflix laat er nog niks over los. Maar de ophef is zo groot, het zal vast niet meer lang duren! (hopen we dan)

Helaas weten we dat we nog lang kunnen wachten op het nieuwe seizoen, het moet namelijk nog opgenomen worden. *crying on the inside*

Verschillende personages

Als je fan bent van de serie, zoals wij, dan heb je gezien dat er verschillende personages in de serie zitten. Personages met een verschillende achtergrond en met heel uiteenlopende karakters. Je zult jezelf dus ook vast kunnen vergelijken met één van hen. We (almost) love them all, maar er was toch iemand die een klacht tegen de serie indiende. De Oekraïense cultuurminister diende deze klacht in over het personages Petra. Weet je nog, die vrouw uit haar Franse les met wie ze ging ‘winkelen’? Ja, die vrouw die zo erg houdt van ‘gratis’. De cultuurminister vond dat het een erg negatief stereotype was voor inwoners van Oekraïne. Daar zullen de makers rekening mee gaan houden in het derde seizoen van Emily in Paris. 

Keuzes

We zijn wel heel benieuwd welke keuze Emily gaat maken na de cliffhanger van de laatste aflevering. Ook actrice Lily Collins is heel benieuwd, ook zij weet namelijk niet welke keuze Emily gaat maken. De bedenker van Emily in Paris, Darren Starr is nog erg aan het twijfelen. Het maakt niet uit wat er gebeurd, er zullen vast een aantal kijkers teleurgesteld worden.

Er moet over alles een keuze gemaakt worden: werk, liefde, woonplaats, noem maar op! Blijft ze samen met Alfi of gaan we eindelijk zien hoe Emily en Gabriel bij elkaar komen? We zullen het vast gaan zien in het derde seizoen van Emily is Paris. 

Lees ook: Zó oud is Emily in de serie Emily in Paris