Ze heeft haar master op zak, een goede baan in Amerika én is net verhuisd naar Parijs. Als we dit verhaal horen zouden we gokken dat Emily minimaal de 30 al aangetikt zou hebben. Niks blijkt minder waar! Zó oud is Emily in de serie Emily in Paris.

Emily in Paris

We hebben even moeten wachten maar ein-de-lijk staat het tweede seizoen van Emily in Paris op Netflix. Dat betekent maar één ding; bingen! In het eerste seizoen hebben we kennis gemaakt met alle personages, en was er al sprake van de nodige drama (lees: naar bed gaan met de vriend van je nieuwe beste vriendin). We kunnen niet wachten wat het nieuwe seizoen ons te bieden heeft. Stiekem hopen we op de nodige Franse clichés en knappe Fransmannen. Oeh la la!

Hoe oud is Emily in de serie Emily in Paris?

Maareh, hoe oud is Emily eigenlijk? Het is natuurlijk niet niks om in je eentje naar Parijs te verhuizen voor je werk. Nu blijkt het dat Emily nog maar 22 is in de serie, what! Dit hadden we nooit verwacht. Toen wij 22 waren zaten we parttime met onze neus in de schoolboeken en stonden we fulltime in de kroeg.

Maar hoe weten we dit eigenlijk? De leeftijd van Emily is in het eerste seizoen namelijk helemaal niet verteld. Hierom besloot een journaliste het gewoon te vragen. Lily Collins, wie de rol van Emily vertolkt, zegt het volgende: “Misschien is dit het eerste jaar nadat ze haar diploma heeft gehaald. Dus ik denk dat ze rond de 22 jaar is.”

Dus, Emily is 22 jaar, heeft een master diploma op zak én de nodige werkervaring om een baan in Parijs te krijgen? Sounds almost too good to be true, right? Dit bleek ook waar te zijn. Na een interview met British Vogue moest Lily namelijk ook haar woorden terug nemen! Exusez moi?

Emily In Paris de serie
Emily In Paris de serie

De echte leeftijd van Emily

Oke Emily is dus geen 22.. Maar wat is haar echte leeftijd dan? Dit kom je te weten in de derde aflevering van het tweede seizoen. Emily is dan namelijk jarig! Terwijl Emily haar verjaardagsdiner aan het voorbereiden is wordt ze op social media gefeliciteerd. Het Vaga-Jeune account deelt het volgende: “29 years Jeune! Gefeliciteerd @emilyinparis.” Aaah! Makes sense!

Lees ook: Lucas Bravo (Gabriel uit Emily in Paris) gaat in nieuwe romcom spelen