Je kent vast wel de hard seltzers met bruiswater, neutrale alcohol en een vleugje smaak die de laatste tijd enorm hip zijn, mede doordat ze laag in calorieën zijn. Desperados besloot dat ze niet wachter konden blijven en hebben hun eigen ‘Alcoholic Sparkling Water’ op de markt gebracht. Een heerlijk verkoelend drankje voor de zomer.

desperados alcoholic sparkling water

Hard seltzer is populair

Hard seltzer is een drankje dat voorheen vooral populair was in de USA. Vooral tieners zag je veel het drankje ‘White Claw’ drinken – wat een mix is van bruiswater, drievoudig gedistilleerde alcohol en een vleugje fruitsmaak. Het drankje is te krijgen in verschillende fruitsmaakjes en bevat 4,5% alcohol.

Alcoholic Sparkling Water

Het nieuwe drankje van Desperados is geïnspireerd op de hard seltzers die we al kennen alleen draagt hij de naam ‘Alcoholic Sparkling Water’. Het komt eigenlijk een beetje op hetzelfde neer als White Claw want het drankje bevat ook 4,5% alcohol en slechts 99 calorieën per blikje.

Je kunt de Deperados seltzer verkrijgen per 4, en een 4-pack kost je €7,92. Een los blikje kun je kopen voor rond de €1,98. Over een tijdje zal je het drankje ook kunnen bestellen bij bepaalde horecazaken.

Skinny drankje

Dit drankje is ideaal voor als je op de lijn wilt letten. Dit komt omdat dit drankje best wel een ‘skinny’ optie is met maar 99 calorieën per drankje. Daarnaast is het drankje ook nog eens laag in suikers. Eerder schreven we al over de gezondste alcoholische drankjes en in dit lijstje stond ook tequila. Tequila zit ook in de Alcoholic Sparkling Water van Desperados en volgens kleine onderzoeken zou deze sterke drank niet zorgen voor het pieken van de bloedsuikerspiegel. Dus als je nog wil genieten van een drankje tijdens het afvallen, dan is dit the way to go.

Lees ook: 7 dingen die je herkent wanneer je geen alcohol drinkt