We hebben er een flinke tijd op moeten wachten, maar heel binnenkort is het weer zover: een gloednieuw seizoen van Love Island. De afgelopen tijd hebben mannelijk en vrouwelijke singles zich op kunnen geven voor het nieuwe seizoen en het lijkt erop dat de opnames nu van start zijn gegaan. We can’t wait!

Startdatum

Het bleef een lange tijd geheimzinnig of Love Island een nieuw seizoen zou gaan krijgen, maar inmiddels is er eindelijk duidelijkheid. Producent ITV deelt via Instagram: “Nog één maand en dan begint het nieuwe seizoen van Love Island! De voorbereidingen zijn hier op kantoor en in de villa op Gran Canaria in volle gang. Heb jij er ook al zo’n zin in?”, klinkt het in het bericht.

Nog even geduld

Volgens de producent van het programma moeten we dus nog een maand geduld hebben. Het is op het moment van schrijven 13 juni, dus dat wil zeggen dat we ergens rond 13 juli kunnen genieten van het nieuwe seizoen op Videoland. Dat wordt weer heerlijk bingen en genieten van alle liefdesperikelen in de Love Island-villa.

Extra vermaak

Vraag je jezelf af hoe je de aankomende maand door moet komen? Op dit moment is het nieuwste seizoen van Temptation Island: Love or Leave in volle gang, waarbij we genieten van heel wat juicy verhaallijnen. Ben je nog niet begonnen, dan heb je in ieder geval een serie om de resterende tijd mee te vullen. Happy watching. 

Lees ook: Love Islands Lisa had een relatie met deze 53-jarige acteur