Anna Nooshin heeft eigenlijk geen inleiding meer nodig. Deze powervrouw kennen we allemaal en ze is gewoon niet meer weg te denken. We zien vaak de meest prachtige kiekjes voorbij komen op haar Instagram en één ding valt ons op. Deze vrouw is om te beginnen prachtig hoe ze is, maar oogt onwijs fit. Wil je weten hoe zij dit voor elkaar krijgt en wat Anna Nooshin eet op een dag? Lees dan verder.

Alles wat influencer Anna Nooshin eet op een dag

Om te beginnen even belangrijk om te vermelden dat het lastig is om erachter te komen hoe iemand precies eet. Video’s zijn altijd een momentopname en we weten allemaal dat voeding regelmatig varieert. Je hebt nou eenmaal geen zin om iedere dag hetzelfde te eten! In onze zoektocht naar de eetgewoontes van Anna Nooshin, stuitten we op een video waarin ze meer uitlegt over haar voeding. Deze video is weliswaar een Bali edition, maar laat goed zien waar Anna’s voorkeuren naar uitgaan!

In de inleiding van de video praat ze ons een beetje bij. Zo biecht ze op dat ze eigenlijk onwijs houdt van ongezond eten. Gefrituurd, pizza, deeg of kaas zijn dingen die ze het liefst zo vaak mogelijk eet. Maar ja, wie niet? Guilty! Toch probeert ze in die chaos van ongezond eten haar eigen weg te vinden in wat ze wel en niet eet.

Ochtend

Anna vertelt dat het ontbijt haar favoriete moment van de dag is. Ze kiest voor mix van rijstepap en nasi goreng. Een ietwat vreemde combinatie voor in Nederland, maar ze geeft aan dat ze nou eenmaal heel veel van rijstepap houdt. Het is overigens helemaal vega, want er zit geen kip doorheen! Daarbij eet ze een goed gevuld bord met van alles en nog wat. Voornamelijk veel groene groente, bonen, een klein broodje en sushi met tonijn. Anna gaf eerder aan te proberen geen vlees te eten, maar eet nog wel gewoon vis. Ook heeft ze er nog een flink bordje met fruit bij.

anna nooshin eet op een dag
YouTube: Anna Nooshin
anna nooshin eet op een dag
YouTube: Anna Nooshin
anna nooshin eet op een dag
YouTube: Anna Nooshin

Middag

Anna geeft aan dat ze nog best wel lang vol kan zitten van het ontbijt en in dit geval voor een late lunch gaat. Tussendoor probeert ze overigens veel water te drinken.

Tijdens de lunch gaat ze voor spiesjes met tempeh, verschillende kleuren paprika en courgette. Daarbij neemt ze een portie edamame bonen en weer een goed gevuld bordje met fruit. Over het fruit giet ze het liefst nog lekker veel limoensap.

anna nooshin
YouTube: Anna Nooshin
YouTube: Anna Nooshin
YouTube: Anna Nooshin
YouTube: Anna Nooshin
YouTube: Anna Nooshin

Avond

’s Avonds eet ze in dit geval twee gangen. Ze begint met een papaya salade met garnalen spiesjes. Daarna gaat ze voor een visje met groente en rijst,

YouTube: Anna Nooshin
YouTube: Anna Nooshin
YouTube: Anna Nooshin
YouTube: Anna Nooshin

Sidenote

Het betreft een what i eat in a day video op Bali van vier jaar geleden. Dit betekent dat de gerechten die zij op dat moment koos, waarschijnlijk niet altijd haar standaard zijn. Wel geeft een kleine impressie van de voorkeuren van Anna. Overigens is ieder lichaam anders en heeft iedereen andere voorkeuren. Je kunt het dus best als inspiratie gebruiken, maar overnemen is niet standaard aan te raden!

Bekijk de video hieronder:

Lees ook: Alles wat fitness influencer en model Nochtli eet op een dag